Foto: 2018-03/Karcher hogedrukreinigiers.jpg

Consumentenbond bevestigt topkwaliteit van Karcher hogedrukreinigers voor tweede jaar op rij

Na de recente actualisatie van haar testen in 2017, maakte de Consumentenbond onlangs de resultaten bekend

Voor het tweede jaar op rij voert Kärcher met vier modellen uit het ruime assortiment hogedrukreinigers de ranglijsten aan.

Zowel de Kärcher K 4 Premium Full Control Home, de Kärcher K 5 Premium Full Control Plus als de K 5 Premium Full Control Plus Home toonden de beste reiniging met de standaard hogedruklans én doorstonden de levensduurtest (150 uur aan schoonmaakcycli) met glans. Zij werden dan ook bekroond met het predicaat 'Beste uit de Test'. Tot 'Beste Koop' werd de K 4 Premium Full Control  uitgeroepen.

Werken aan kwaliteit

Kärcher glundert van trots. “Dat onze toestellen door de Consumentenbond als beste werden beoordeeld op vlak van schoonmaakprestaties, waterverbruik, levensduur én veilig gebruik, is een bevestiging van ons dagelijks werken aan reinigingsapparatuur van topkwaliteit. We hechten dan ook bijzondere waarde aan het oordeel van de Consumentenbond.”

5 jaar garantie

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Kärcher voorop. Om de toekenning door de Consumentenbond te vieren ontvangen consumenten nu op alle watergekoelde hogedrukreingiers, waaronder de door de Consumentenbond bekroonde modellen, gratis 5 jaar garantie. Kärcher communiceert dit onder andere vanaf vandaag in een drie weken durende landelijke radiocampagne

Reacties