Foto: eco_Booster_prof_PIC_4

De nieuwe eco!Booster spuitmond van Kärcher verhoogt de efficiëntie met 50%

Unieke spuitmond voor hogedrukreinigers: sneller resultaat met een lager verbruik aan energie en water

12 Juni 2024

Hogedrukreiniging is al een zeer effectieve reinigingsmethode, maar de nieuwe eco!Booster van Kärcher tilt deze taak naar een heel nieuw niveau: in vergelijking met een standaard vlakstraalsproeier wordt de oppervlakteprestatie - en daarmee de efficiëntie van het water- en energieverbruik - met 50 procent verhoogd. Dit bespaart niet alleen hulpbronnen, maar verkort ook de werktijd aanzienlijk. Dankzij de EASY!Lock schroefdraad is de eco!Booster compatibel met een groot aantal professionele Kärcher koud- en warmwater hogedrukreinigers.

Met dit nieuwe accessoire kan licht tot middelzwaar vuil betrouwbaar en snel worden verwijderd. In tegenstelling tot een roterende sproeier die geschikt is voor het verwijderen van hardnekkig, vastzittend vuil, maakt de eco!Booster met zijn brede waterstraal, een grondige en zachte verwijdering van vuil mogelijk, zelfs op gevoelige oppervlakken zoals hout. Daarom is deze spuitmond uitermate geschikt voor diverse reinigingstaken binnen de bouw, zoals de reiniging van voertuigen, bouwmateriaal, gevels en muren. De verhoogde effectiviteit wordt mogelijk gemaakt doordat de hogedrukwaterstraal door een luchtmantel wordt geleid. Dit zorgt ervoor dat een gelijkmatig krachtige, bredere straal het oppervlak bereikt, wat het werk aanzienlijk vergemakkelijkt.

De eco!Booster is verkrijgbaar in zeven verschillende varianten waarbij de wateropbrengst en de werkdruk van de hogedrukreiniger bepalend zijn bij de keuze van de eco!Booster variant. Dankzij de EASY!Lock-schroefdraad kan de eco!Booster snel op de spuitlans bevestigd worden. De gebruiksvriendelijke spuitmond kan worden gebruikt met professionele Kärcher koud- en warmwater hogedrukreinigers bij temperaturen tot 85 °C en een werkdruk tot 300 bar.

Meer informatie?

www.kaercher.com/nl/ecobooster-professional

Reacties