Foto: zo-nieuwe-manier-van-schoonmaken

ZO is de nieuwe manier van schoonmaken

ZO is de nieuwe manier van schoonmaken

Want nu is er ZO, een nieuwe manier van schoonmaken die helemaal bij deze tijd past: makkelijker, hygiënischer, voordeliger én vegan. Verpakt in recyclebare zakken en strak ontworpen sprayers die je overal in huis neerzet.

Schoonmaken kan zomaar iets worden waar je tegenop ziet. Of dat te lang blijft liggen. Maar als je ervoor zorgt dat je schoonmaakmiddelen voor het grijpen liggen, verlaag je de drempel voor jezelf én voor je huisgenoten. Daarom heeft ZO extra veel aandacht besteed aan het ontwerp van alle verpakkingen: amber- en onyxkleurige sprayxers die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht, de wastafel of de vensterbank laat staan. Want, zo redeneert ZO, als je schoonmaakspullen toegankelijk maakt, wordt schoonmaken dat ook. Met ZO wordt even schoonmaken net zo gewoon als tandenpoetsen en scheren. Als je het elke dag doet, voorkom je vet- en kalkaanslag en heb je geen grote schoonmaak meer nodig.

Een sprayer in elke ruimte

ZO is helemaal vegan, er zitten geen schadelijke stoffen in en het is goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. Met de handige huiscollectie van ZO heb je in elke ruimte van je huis een sprayer staan en ben je klaar voor een jaar schoonmaken. De huiscollectie bestaat uit 4 sprayers, 1 navulzak ZO alles schoon, 1 navulzak ZO sanitair schoon, 1 navulzak ZO keuken schoon, 1 navulzak ZO glas schoon en 4 bijpassende ecologische microvezeldoekjes.

Nieuwe geuren

Om schoonmaken nóg leuker te maken hebben de reinigers van ZO sinds eind 2020 nieuwe, natuurlijke geuren. ZO alles schoon ruikt naar sinaasappel. ZO keuken schoon heeft de frisse geur van citroen en met ZO sanitair schoon ruikt je badkamer met een combinatie van eucalyptus en rozemarijn als een spa. Aan ZO glas schoon is overigens geen geur toegevoegd: zo weet je zeker dat je ruiten en schermen streeploos schoon worden.

Mix it. Spray it. Wipe it.

ZO verkoopt reinigingsconcentraten die je zelf in de bijbehorende sprayer met water mixt. Op die manier hoeft er geen water te worden vervoerd. Schoonmaken is simpel. Je sprayt een oppervlak in, laat de reiniger even inwerken en veegt het oppervlak daarna schoon met een van de ecologische microvezeldoeken. Gemorst? Of aangekoekte pannen of ovenschalen? Aan alles is gedacht, want ZO heeft ook 100% gerecycled, ongebleekt e?n biologisch afbreekbaar keukenpapier en krasvrije kokossponzen, die duurzamer e?n effectiever zijn dan gewone schuursponsjes.

Alle reinigers en accessoires van ZO zijn onder meer te koop op zoschoon.nl Prijzen vanaf € 1,99.

ZO zijn wij

ZO, daar zijn we dan, een merk met een droom: een schoon huis voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Zo werken we samen aan een schone planeet.

Reacties