Win een DIY kerstpakket: alles om zelf kerstballen van alpaca wol te breien

Hou je van breien en van kerst? Lees dan echt even verder, want hier kun je een supertof brei-pakket van Hobbii winnen.

Sandra van Koningshoven 21 November 2019

DIY kerstversiering

Heb jij ook al zo'n zin in de feestdagen? Nou... ik ook! Wat ik wel altijd jammer vind, is dat kerst zo snel voorbij is. Manlief en ik zijn elk jaar zo druk met etentjes, borrels en familie-uitjes, dat de dagen echt razendsnel voorbij vliegen. Weinig tijd om te genieten dus.

Extra lang kerstvoorpret!

En dat vind ik eigenlijk hartstikke jammer. Dus om extra lang plezier te hebben van de kerstdagen, begin ik een paar weken van tevoren al met voorpret: ik struin winkels af naar schattige kerstversiering, koop alvast cadeautjes, ga naar een kerstmarkt met mijn moeder en – het leukst van allemaal – ik maak ook zelf kerstversiering. Natuurlijk terwijl ik lekker hard meezing met Last Christmas van Wham!.

Ik geniet dus wekenlang lekker van mijn eigen kerstfeestje. En ik vind eigenlijk dat iedereen dat moet doen. Je leeft tenslotte maar één keer en je kunt nooit genoeg genieten.

Win een DIY Kerstballen-Brei-Pakket

Hobbi-win-actie-winnen-DIY-kerst-2019-breien-pakket-gratis-kerstballen-kerst-versiering

Zelf knutselen en DIY-en is niet alleen heel erg leuk, maar ook goed voor je. En omdat ik jou ook zo'n fijne-lange-en-gezellige kersttijd gun, organiseer ik samen met Hobbii een superleuke win actie dit jaar.

Dit kun je winnen!

Kerst is niet compleet zonder kerstballen. En hoe tof zou het zijn als je die zelf kunt breien dit jaar? Heel leuk natuurlijk! Daarom stelt Hobbii een pakket beschikbaar met daarin alles om zelf heerlijk zachte kerstballen van alpaca-wol te breien. Lekker Scandinavisch!

Hobbi-win-actie-winnen-DIY-kerst-2019-breien-pakket-gratis-kerstballen-kerst-versiering

Dit zit in het pakket:

  • patronen voor 4 verschillende soorten kerstballen
  • de bijbehorende breipatronen
  • maar liefst 5 bollen Soft Alpaca-wol

Leuk: de kleuren mag je zelf uitkiezen!

Zo doe je mee

Meedoen is heel makkelijk! Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat is alles. Doe het wel vóór 9 december 2019 20.00 uur, want dan maken we de winnaar bekend op onze socials. Dus hou die ook goed in de gaten.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Laat dan even een berichtje achter onder dit blog, want dan weten we dat je ook mee wil doen met deze leuke actie.

Nu alvast zelf kerstballen breien

Hobbi-win-actie-winnen-DIY-kerst-2019-breien-pakket-gratis-kerstballen-kerst-versiering

Wil je liever niet wachten met jouw eigen kerstvoorpret? Dan kun je alles voor de zelfgebreide kerstballen natuurlijk alvast kopen bij Hobbii.

Heel veel plezier en succes!

Reacties