string(1) "p"
Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Terug van weggeweest: lila in je interieur

Lila werkt beter in huis dan je zou vermoeden. De kleur lila geeft aardetinten een kick en doet het fijn bij zo’n beetje alle kleuren geel, grijs en groen.

De kleur lila is weer helemaal hot and happening, niet alleen op de catwalk maar juist ook in de interieursector. De kleur heeft namelijk een grotere geschiedenis dan we denken en is alles behalve saai.

Terug van weggeweest

Om de zoveel tijd duikt de kleur echter weer helemaal op. De afgelopen seizoenen was lila vaak op de catwalks te zien. Ook in het interieur is de lichtroze kleur van vorig jaar van z’n voetstuk gestoten door lila. De kleur werkt in huis beter dan je zou vermoeden. Lila geeft aardetinten een kick en doet het fijn bij zo’n beetje alle kleuren geel. Maar ook binnen een groen/grijs kleurenpalet voelt lila zich thuis.

Steenrode, citroengele en blauwgrijze meubels steken prachtig af tegen lila muren en vloerbedekking. Er is meer: lila past ook goed bij zwart-witcombinaties. Ben je helemaal fan van een hotelchic interieur? Combineer lila dan met goudkleurige accenten.

Shop de leukste lila woonaccessoires op DEENS.NL.