Partner

Deens

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires

Website
algemene informatie

Over ons

Wie wij zijn en hoe het ooit begon....

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven.
Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht.
Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, DEENS.NL eigen label, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.
Sinds 2008 biedt DEENS producten aan onder het private label DEENS.NL: Deze producten zijn bedacht & ontworpen door DEENS zelf en zijn dan ook uniek en uitsluitend via onze website online te verkrijgen. Offline is deze collectie bij zo'n 50 verkooppunten in het land te vinden. Benieuwd naar ene verkooppunt bij jou in de buurt? mail ons dan eventjes!
In 2009 heeft DEENS het agentschap van Madam Stoltz onder haar hoede genomen. Hiervoor zijn wij regelmatig in onze prachtige showroom in Utrecht te vinden waar winkeliers deze prachtige collectie via ons kunnen inkopen.
In 2015 zijn er twee offline verkooppunten in het land geopend bj de LOODS5 vestigingen in Sliedrecht en Amersfoort. Hier vind je steeds een selectie van de totale collectie terug passend bij het seizoen.
Op dit moment bestaat ons team uit vijf krachtige dames die nooit te beroerd zijn een stapje extra te zetten om net even dat stukje extra service te kunnen leveren. Vier dagen in de week zijn we telefonisch bereikbaar en uiteraard 24/7 per e-mail.
Nog altijd wordt door ons uitgekeken naar nog meer verfrissende, hoogwaardige maar evengoed betaalbare spullen. Een regelmatig bezoek aan de website van ‘DEENS.NL' is dan ook een must want de collectie wisselt geregeld!
Om het je wat makkelijker te maken, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.
Heb je vragen, wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!


Nicole, Angelique, Sabrina & Suzan

WELKOM bij de klantenservice van DEENS.NL

DEENS.NL is een internetshop en heeft naast twee verkoopunits bij LOODS5 in Amersfoort en Sliedrecht geen fysieke winkel of showroom. Toch zitten er aan de andere kant van de computer natuurlijk gewoon mensen te werken die jouw bestelling begeleiden, je op de hoogte houden van de levering en eventuele vragen beantwoorden per e-mail of telefoon.
Wij proberen iedereen zo snel mogelijk een antwoord te sturen. We zijn 24/7 per e-mail bereikbaar en op vastgestelde tijden per telefoon. Voor vragen over bestellingen kun je het beste naar onze klantenservice mailen. Voor algemene vragen kun je ook op kantoor terecht.
Alle gegevens staan hieronder voor je op een rijtje:

Wij werken vanuit ons kantoor:

Pottenbakkerstraat 9, 4871 EP ETTEN-LEUR


Voor al je vragen over bestellingen kun je bij ons terecht via:

Per E-mail 24/7 klantenservice@deens.nl
Per telefoon 06-23621558
Ma t/m Do 9.00-15.00 uur
Vrijdag telefonisch niet bereikbaar


Voor algemene vragen kun je bij ons terecht per :

E-mail 24/7 info@deens.nl
Telefoon 06-51914261/ 06-41432893
Ma t/m Do 9-15 uur
Vrijdag telefonisch niet bereikbaar

artikelen

Kaartenrek zwart

Postkaartenrekje in matzwart voor liggende en staande foto's en kaarten

Plankdragers PIEN

Stijlvol en stoer voor aan je muur! De plankdragers zijn eenvoudig op te hangen en geschikt voor ied...

Toon alle 8 artikelen
collecties
Deens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Penningweg 32B
4879 AG ETTEN-LEUR

0623621558RECENSIES
CONTACT
Penningweg 32B
4879 AG ETTEN-LEUR

0623621558