Stelton: laat de kaars maar branden

Hoop-theelichthouder door Unit 10 Design

24 Oktober 2019

De Hoop-theelichthouder werd ontworpen met het creëren van prachtig design voor ogen. De interactie tussen de twee materialen, de zachte lijnen van het handgeblazen glas en het strakke mat gelakte staal, maakt Hoop een interessante keuze in elk interieur.

Het design komt van de hand van het Deens-Canadese koppel Anne Marie Raaschou-Nielsen en Francis Cayouette, ook wel bekend als Unit 10. Het resultaat is een modern design met retro-invloeden. Het tweedelige ontwerp van Hoop is eenvoudig schoon te maken. De kaars is makkelijk te vervangen zonder je vingers te branden. De dansende kaarsvlam achter het glas zorgt voor een rustgevende, prettige sfeer in de kamer, perfect voor gezellige momenten op gure herfstdagen.

Het klassieke en minimalistische design van Hoop past perfect in elk interieur, of je er nu één op tafel zet, of meerdere naast elkaar in een prachtige opstelling.

Productinformatie

Verkoopprijs: € 39,95
Afmetingen: Ø 10 x 14 cm
Materiaal: Glas, staal
Kleur: Smoke

Ontwerper

Unit 10 is een Scandinavisch designbureau met een Frans-Canadees accent. Deze studio, opgericht in 1999 door Anne Marie Raaschou-Nielsen en Francis Cayouette, is gevestigd in het centrum van Kopenhagen. De fascinatie van het duo voor emotioneel en functioneel design vertaalt zich in een diversiteit aan meubels, interieurs en producten, ontworpen voor klanten over de hele wereld. Unit 10 heeft onder andere de Cool-It-waterkaraf voor RIGTIG en de Hoop-vazen en bekroonde Pingo melamine serviescollectie voor Stelton ontworpen.

Meer informatie: www.stelton.com

Reacties