Senso collectie - Maison Berger

Het is traditie dat Maison Berger ieder jaar voor Moederdag een speciale collectie lanceert. Dit jaar is dat de sensuele Senso collectie.

07 Mei 2021

Senso kenmerkt zich door royale en zachte vrouwelijke belijningen, een zachte kleur en een luxe top die oogt als een juweel.

De lente is in aantocht en daarmee de behoefte naar iets nieuws. De Senso collectie is geïnspireerd om met zachtheid aan dit verlangen te voldoen, met klassieke verfijnde en delicate details.

De ovale vorm van de Lampe Berger in combinatie met het robuuste glas zorgen voor een perfecte balans en een chique uitstraling. De neutrale en zachte nude tinten harmoniëren met het goudkleurige metaal van de grafisch opengewerkte top. De materialen en tinten suggereren een gracieuze look en feel. Daarnaast zuivert, reinigt en parfumeert de Lampe Berger het interieur op ongeëvenaarde wijze.

De luxe elementen komen in alle onderdelen van de collectie terug. Ook het autoparfum ziet eruit als een sieraad voor het dashboard.

Het huisparfum ‘Fleurs de Musc’ is sensueel en bloemig en sluit bovendien perfect aan bij de identiteit van de Senso-collectie.

De Senso collectie bestaat uit

- Lampe Berger giftset met 250 ml huisparfum ‘Fleurs de Musc’ € 45,-
- Parfumverspreider met sticks € 34,95
- Autoparfum inclusief navulling € 15,95
- Mini Duo - Het perfect geschenk - Mini parfumverspreider met sticks (80ml) en een mini kaars (80 gr) € 29,95

De zachtheid en de luxe uitstraling van deze collectie zorgt voor het ideale Moederdag cadeau.

Meer informatie: www.maison-berger.nl

Reacties