Reddish designs perfecte cadeaupakketten voor de feestdagen!

Speciaal voor de feestdagen heeft Reddish Design vier feestelijke cadeau pakketten samengesteld vol Reddish Design producten.

09 November 2018

Ieder pakket heeft een eigen thema en bevat twee notitieboekjes, een A5 poster en een notepad. Kies het cadeaupakket wat het beste bij de stijl van de ontvanger past, schrijf een persoonlijk berichtje en Reddish Design zorgt er voor dat het pakket mooi en feestelijk ingepakt en bezorgt wordt. Nu als een speciale aanbieding voor €19,95 (inclusief verzendkosten binnen Nederland.)

Te bestellen via de Reddish Design webshop: www.reddishdesign.com

Cadeaupakket thema’s

NATURE BOX: Voor alle bezige bijen, de natuurliefhebbers en de buitenmensen, voor wie graag tekent of schrijft in de buitenlucht is dit het perfecte cadeaupakket.
FOODY BOX: dit pakket is voor alle lekkerbekken, de kook fanaten die graag hun recepten opschrijven, en de topchefs die dromen over eten en de sterren van de hemel koken.
GARDEN BOX: voor alle meisjes met de groene vingers, die met veel liefde hun planten en bloemen laten groeien en bloeien, die het liefst met hun vingers in de aarde wroeten en graag de natuur naar binnen halen.
ART BOX: dit pakket is voor de echte creatieveling, de schilder, de poëzie schrijver, voor de vrije geest, voor diegene voor wie een schetsboek onmisbaar is.

Cadeaupakket producten

Alle gebruikte illustraties zijn uniek, vol humor, eigenzinnig en handgemaakt met verschillende technieken. Voor de producten wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ecologisch papier, inkt en verpakkingsmateriaal. De producten worden gedrukt bij een drukkerij in de Jordaan. Het is dus allemaal made in Amsterdam!

NOTEBOOKS A6 & A5: De omslagen van de notitieboekjes zijn full color bedrukt op 350 grams Tinteretto papier en komen in twee maten, A6 en A5. De binnenkant bestaat uit 48 pagina's blanco 90 grams polar papier.
A5 POSTERS: De posters zijn 148 x 210mm, zijn gedrukt op prachtig 300 grams Tinteretto papier en worden geleverd met verstevigd karton en in een cellofaan zakje.
NOTEPADS: De notepads zijn 110 x 165 mm. Ze bevatten 75 bedrukte afscheurbare blaadjes van 90 grams Polar papier. Er zit een verstevigd karton aan de onderkant en ze worden geleverd in een cellofaan verpakking.

 

Reacties