Foto: Planten-zijn-helemaal-duurzaam

Planten zijn helemaal duurzaam

Als je ze maar goed verzorgd, water en veel liefde geeft, dan gaan planten héél lang mee.

Planten in potten, planten in hangers, planten zonder pot. Planten in huis zijn belangrijker dan je denkt: want planten zorgen voor schone lucht, een goed humeur en brengen een stukje natuur in ons huis. WAAR, dé cadeauwinkelketen voor bijzondere, duurzame producten met een verhaal, heeft een flinke keuze in hippe kamerplanten. Natuurlijk met bijbehorende fair trade manden en potten om het plaatje compleet te maken. Van natuurlijke materialen... want plastic is uit, en planten forever in!

Neem nou de Begonia Maculata. Voor planten-noobs onder ons: dit is waarschijnlijk de meest bekende variant van de stippenbegonia. Het is een opvallende plant die zijn oorsprong heeft in Brazilië. Deze bladplant heeft, zoals de naam al verklapt, kenmerkende witte stippen op de bovenkant van de bladeren. De onderkant van de bladeren is rood. De plant is een echte eye catcher, met zijn grote stippen en de flinke bladeren. Houdt ervan om in huis te staan, en als je hem goed verzorgt, kunnen er zelfs trossen met witte bloemen aankomen!

Combineer deze design plant met de nieuwe collectie manden van WAAR! Deze gestreepte manden zijn bijvoorbeeld gemaakt van jute en hogla. Dit laatste is een zeegras, dat groeit aan de oevers van rivieren in Bangladesh. Door zijn sterke bladeren zijn deze manden bijzonder duurzaam, en natuurlijk fair trade geproduceerd!

Bezoek de website voor meer informatie: www.ditiswaar.nl

Reacties