string(1) "p"
Profielfoto van Niet meer aanwezig
Niet meer aanwezig
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
00:00 - 00:00
zondag
Gesloten
-

Op zoek naar échte wooninspiratie?

Neem eens een kijkje bij de Megastore van FIRA Wonen in Harderwijk

Sfeer proeven, inspiratie opdoen, meubels ervaren én professioneel advies van een ervaren interieuradviseur; je vindt het allemaal bij FIRA Wonen. Het is ook nog eens dé grootste PTMD store van Europa!

Ervaring, sfeer, genieten en service dat is wat een FIRA Wonen winkel uitstraalt. En dat is ook in elk van hun winkels zichtbaar. Bij elk bezoek moet jij als consument geprikkeld worden. Daarnaast is service één van de belangrijkste kernwaarden van FIRA. Het deskundige team denkt mee, inspireert én adviseert geheel vrijblijvend. Onlangs heeft FIRA Wonen de Megastore in Harderwijk compleet vernieuwd. Hét moment om hier eens op in te zoomen!

FIRA Wonen Megastore - unieke showroom

De FIRA Wonen Megastore is met recht een unieke showroom. Je vindt er bijvoorbeeld verschillende inspiratiecorners die elk weer op hun eigen unieke wijze zijn ingericht. Je ziet er bijvoorbeeld de allerlaatste woontrends of de nieuwste collecties van PTMD. De stylisten van FIRA zijn dan ook voortdurend bezig de winkel sfeervol in te richten en hierbij dus ook in te spelen op de verschillende trends en seizoenen. En dat zie en voel je ook als je er rondloopt.

Neem een kijkje in de FIRA Flower Experience en ontdek een prachtige wereld vol kunstbloemen. Een mooi interieur kan immers niet zonder bloemen! De Flower Experience laat dit goed zien! Diverse mooie combinaties van mooie bloemstukken, boeketten of planten. Daarnaast is alles op maat te door de Flower Stylistes.

Grootste PTMD outlet

We zeiden het al eerder maar FIRA Wonen is de grootste PTMD store van Europa. Naast de unieke showroom hebben ze ook de grootste PTMD outlet van Europa. Hier hebben ze vele items uit de PTMD collecties tegen de allerlaagste prijzen! Je vindt in de outlet onder meer stoelen, tafels, banken, potten, manden, schalen, verlichting, wandecoratie, kunstbloemen en veel meer. Zo zorgen ze er bij FIRA Wonen voor dat de schitterende PTMD producten lang niet altijd duur hoeft te zijn.

PTMD: inspirerend merk

PTMD is één van de meest inspirerende merken in woonaccessoires en meubels. Door hun hele collectie heen proef je de absolute liefde voor interieur en accessoires. In 1992 is het merk begonnen met het verkopen van potten en manden, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Je kunt er nu bijna alles vinden. Van hanglampen en lantaarns tot wandpanelen en textiel en van glaswerk en kunstbloemen tot allerhande woonaccessoires. En natuurlijk kun je er ook nog altijd terug voor de stoere, robuuste potten waarmee ze begonnen zijn.

Met zijn sterke, eigen identiteit heeft PTMD een stijl gecreëerd waarbij luxe toegankelijk en reëel wordt. Bovendien worden alle PTMD collecties met veel zorg en aandacht in hun eigen designstudio ontwikkeld zodat elk artikel de merkwaarden van PTMD uitstraalt. Zo werkt PTMD ook steeds vaker met creatieve kunstenaars en producenten om hun collectie op een nog hoger niveau te krijgen. Dit alles vind je in de grootste PTMD store van Europa: FIRA Wonen Megastore Harderwijk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem rustig eens een kijkje in Harderwijk.

FIRA MEGASTORE - Harderwijk
Marie Curiestraat 2
3841 CB Harderwijk
T: 0341 745647
E: info@firawonen.nl
I: www.firawonen.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag - 10.00 uur t/m 17.30 uur
Zaterdag - 10.00 uur t/m 17.00 uur