Profielfoto van FIRA Wonen MEGASTORE Harderwijk

FIRA Wonen MEGASTORE Harderwijk

Marie Curiestraat 2 B, 3846 BW Harderwijk
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Welkom bij FIRA WONEN! Onze Megastore is de allergrootste PTMD Store in Europa. Maar liefst 3500m2 wooninspiratie met o.a. de allernieuwste collectie en een megaoutlet

OVER FIRA


Welkom bij FIRA WONEN! Onze Megastore is de allergrootste PTMD Store in Europa. Maar liefst 3500m2 wooninspiratie met o.a. de allernieuwste collectie en een megaoutlet. De ambitie van FIRA WONEN is om een (inter)nationaal succesvol woonwinkel imperium neer te zetten. Winkels met een sterke beleving, waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Waar genieten een zeer belangrijk aspect is en een bezoek aan één van onze winkels ervaring is die u bij blijft. Onze slogan is dan ook; Genieten van elk moment geeft telkens weer een bijzondere ervaring!

FIRA denkt groot! FIRA WONEN wil uitgroeien tot een sterk merk en tot één van de meest gewaardeerde ondernemingen op het gebied van interieur (zowel voor consument als de zakelijke markt), wereldwijd! Binnen een jaar zijn er al zeven winkels geopend van FIRA WONEN en dit zal in een rap tempo verder uitgebreid worden. Ook bekijkt FIRA momenteel al de mogelijkheden buiten de grenzen van Nederland.

Prikkelen zintuigen! Bij FIRA WONEN vinden wij het erg belangrijk dat zowel onze winkels als producten de juiste sfeer uitstralen. Ervaring, sfeer, genieten en service zijn daarbij onze kernwaarden. Bij elke bezoek willen wij de zintuigen van onze bezoekers prikkelen. Ons met zorg samengesteld team draagt daar zeker aan bij. Ze denken graag met u mee, geven u inspiratie en deskundig advies. Klantvriendelijkheid staat bij FIRA hoog in het vaandel en dit komen wij zeker ook na. Zowel in de winkels als online bieden wij altijd de beste service.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website