Foto: 2017/interieur-foto-persoonlijkheid.jpg

Wat zegt een interieur over jouw persoonlijkheid?

Het interieur van je huis past bij jou. Je geeft je huis dan ook een vorm en een stijl die bij jouw past.

Je kiest dan ook voor spellen die bij jou passen en je besluit om een interieur te hebben/ te creëren dat overeenkomt met jouw wensen en behoeftes. Veel interieurs van huizen beginnen dan ook op elkaar te lijken. Belangrijk is het dan ook om jouw interieur een persoonlijk tintje te geven zodat iedereen meteen weet dat hij in jouw huis is. Hoe je een persoonlijk tintje geeft aan jouw interieur, dat vertellen wij je met behulp van wat goede tips!

Tip 1: Maak gebruik van je lievelingskleur in accessoires

Je hebt vast wel een bepaalde kleur die je echt mooi vind en die je dan ook graag gebruikt. Maak dan ook van die kleur gebruik bij verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld een kast in je lievelingskleur!

Tip 2: Maak gebruik van kunst in je interieur

Kunst in huis zegt iets over de persoonlijkheid van jou. Je kunt ervoor kiezen om een schilderij op te hangen in je huis, of kies je toch voor een mooi beeldhouwwerk? Belangrijk is het bij kunst om wat uit te zoeken dat echt bij jouw persoonlijkheid past. Jouw eigen smaak is altijd goed en dit kan dan ook niet fout zijn. Door gebruik te maken van kunst wat echt bij jou past laat je ook anderen zien wat je in petto hebt en wie je bent.

Tip 3: Maak gebruik van foto's

Door social media zoals Facebook en Instagram kom je op elk moment van de dag in aanraking met een foto. Dit kan een foto zijn van bijvoorbeeld een heerlijke vakantie in het buitenland, of een leuke foto van een sportief uitje. En natuurlijk zijn er ook vaak veel leuke foto's te zien via Whatsapp en Snapchat van jouw familie en vrienden. Doordat de wereld dan ook digitaal is geworden is het handig om al deze foto's online op te slaan. Deze online foto's kun je dan weer combineren met je huis om voor een prachtig interieur te zorgen. Zo kun je altijd je dierbaren bewonderen!

- Kies er bijvoorbeeld voor om de foto's af te drukken en in fotolijstjes te plaatsen. Doordat er erg veel verschillende fotolijsten verkrijgbaar zijn kun je altijd een geschikt lijstje vinden voor een bepaalde kamer. Leuk is het hierbij ook om bewust te kiezen voor veel verschillende lijstjes. Kies voor een mooie foto lijst die macht met het interieur van een bepaalde kamer / ruimte.

- De mooiste en belangrijkste foto's in je leven wil je natuurlijk aan de muur zien hangen in je huis. Wanneer je veel foto's hebt kun je een collage laten maken. Deze kun je dan in verschillende lagen op een foto brengen. Wanneer je wat leuke foto's hebt uitgekozen kun je deze bewerken in een mooie kleur. Kies bijvoorbeeld voor een mooi sepia effect om tot een prachtig resultaat te komen. Tot slot kun je ook kiezen voor een interieur met een persoonlijk karakter. Maak gebruik van unieke vormen en kleuren om een mooi kunstwerk te maken wat past bij jouw huis en bij de inrichting van jouw huis.

Reacties