Foto: press_2013/velda-colour-pond-nieuw.jpg

Velda Colour Pond: plantenmand of mini-vijver

Dit kennen we: bloemen zet je in een vaas, planten in een pot. Maar nu zijn er de Colour Ponds van Velda.

Hippe manden in trendy kleurtjes waar je terras- en kamerplanten in kunt zetten, maar met name óók moeras- en waterplanten. En dan begint de (water)pret pas écht! Want met zo’n mini-vijver in huis heb je fleur, kleur én geur. Daarom zijn de Colour Ponds van Velda de absolute sfeermakers van nu.

Het zijn echte snoepkleurtjes: pink, aqua en lime, al dan niet gecombineerd met grijs. De Colour Ponds van Velda zijn dan ook om op te vreten. De manden zijn gemaakt van sterk kunststof en dus óók geschikt voor water. Natuurlijk kunnen de Colour Ponds gevuld worden met potaarde en terras- of kamerplanten. Maar juist het feit dat er ook water in kan en de mand dus gevuld kan worden met moeras- en waterplanten, geeft een extra dimensie aan groen in huis.

Velda Colour Pond.

Levendig rustpunt

De Colour Ponds kunnen overal in huis worden neergezet: op tafel, op de grond in de woonkamer, slaap- of badkamer en natuurlijk dadelijk ook weer buiten in de tuin, op het terras of balkon. Mini-vijvers brengen overal leven. En tegelijkertijd zorgt water veelal voor een natuurlijk rustpunt. Om het water helder en gezond te houden heeft Velda twee producten: Mini-Pond Substrate voor de bodem en Aqua Clear. Ook zuurstofplanten houden het water helder en algenvrij.

Kleurrijk groen

De Colour Ponds van Velda lopen iets taps toe en zijn er in twee formaten. De grootste heeft een doorsnede van 40 cm en handige handvatten om de mand makkelijk te verplaatsen. Hierin past 15 liter water. Karakteristiek voor de Colour Pond mini is de afwerking met speelse bies. De mini is 30 cm in doorsnede en geschikt voor 5 liter water. Kies uit pink, aqua, lime, grijs/pink, grijs/aqua of grijs/lime. Speel met kleuren. Combineer met formaten. En creëer je eigen oase van kleurrijk groen.

Velda Colour Pond.

Advies verkoopprijs: Colour Pond (mini), 30 cm: € 9,95,-; 40 cm: € 24,95,-.

Verkrijgbaar vanaf februari bij tuincentra, vijver- en dierenspeciaalzaken.

Meer informatie: www.velda.nl

Publicatiedatum: 25 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties