Profielfoto van Nacon BV

Nacon BV

Kooiweg 6, 5306 VT Brakel

Over ons

Nacon is de grootste leverancier en producent van steenkorven en schanskorven in de Benelux

Over ons

Nacon is de grootste leverancier en producent van steenkorven en schanskorven in de Benelux. De natuursteenvulling gecombineerd met een hoogwaardig staal maken steenkorven en schanskorven tot een prachtige aanvulling van uw tuin. Maar steenkorven en schanskorven zijn ook uitstekend inzetbaar als grond- of waterkering. Door het specifieke karakter van de korven kan bijna elke gewenste vorm worden gerealiseerd. 

Steenkorven voor de particulier

Steen- en schanskorven worden steeds vaker toegepast in de particuliere tuin. Want of u nu een tuin hebt in een natuurlijke of stedelijke omgeving; schanskorven en steenkorven kunnen in elke omgeving!

Wij hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het leveren van korven en stenen aan particulieren in Nederland en België. U kunt kiezen voor een doe-het-zelf-pakket of de volledige uitvoering laten verzorgen door onze ervaren vakmensen.

Steenkorven voor hoveniers

Voor u als hovenier is Nacon de perfecte partij. Maatwerk is bij ons standaard en we denken graag mee. Bij de steenkorven en schanskorven van Nacon is alles mogelijk. Of het nu om ronde of schuine korven gaat, lang of breed. Nacon is de grootste producent en leverancier van de Benelux van schans- en steenkorven. 

Steenkorven voor bouwbedrijven

Door de veelzijdigheid van steenkorven/ schanskorven worden deze veel toegepast in de bouw en in de GWW (Grond- Weg en Waterbouw). Bent u geinteresseerd in een grondkering, geluidswal of gevelbekleding? Bij ons bent u aan het juiste adres. Hier vindt u een overzicht van de reeds uitgevoerde projecten door ons en kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. 

Contact

Nacon Stones
Kooiweg 6
5306 VT BRAKEL

T: 0418-674116
E: info@nacon.nl

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele toepassingen die mogelijk zijn met schanskorven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bezoek (op afspraak) onze showtuin.