Foto: Trendy-Pond-indoor-Velda-mini-vijver-

Trendy Pond indoor mini-vijver Velda

De Trendy Pond indoor van Velda is de mini-vijver voor in huis.

De Trendy Pond indoor van Velda is de mini-vijver voor in huis.

Spelen met water vinden we allemaal leuk; klein én groot. Maar in huis beperkt de waterpret zich meestal tot de badkamer. Of een aquarium, of decoratief waterfonteintje op tafel. Maar nu is er de Trendy Pond voor binnen. Een minivijver voor in huis, om in alle seizoenen binnen te genieten van kleur, fleur én geur. Water- en moerasplanten, maar ook kunst- en kamerplanten voelen zich in de Trendy Pond als een vis in het water.

 

Na het grote succes van de trendy mini-vijvers voor tuin, terras en balkon, is er nu de iets kleinere variant voor binnen: de Trendy Pond indoor. Dat betekent waterpret op elke gewenste plek; van woon- tot slaapkamer, van keuken tot badkamer. Op tafel, op de vloer; overal brengt de Trendy Pond indoor kleur en fleur. Maar vooral ook sfeer en leven.

 

Naturel, denim of violet Velda Trendy Pond

De Trendy Pond indoor is gemaakt van kleurrijk textiel, met vijverfolie aan de binnenkant en dus volledig waterbestendig. Het textiel is stoer, stevig en soepel tegelijk en verkrijgbaar in drie kleuren, die onderling prachtig gecombineerd kunnen worden. Meest in het oog springende is de mini-vijver in stoere spijkerstof. Mooi ingetogen is de vijver in violet en uiteraard is er ook een natuurlijke variant in naturel ‘jute’. Behalve met kleur kan er ook gevarieerd worden met de maten. De kleinste Trendy Pond indoor heeft een doorsnede van 30 cm, de grootste meet 40 cm. Een leuke uitdaging dus om je eigen creatieve combinaties te maken.

 

Kleur, fleur én geur mini-vijver

Een mini-vijver in huis brengt maximale sfeer. In elke woonstijl. Want water leeft, maar geeft tegelijkertijd vaak rust. Vijverplanten zijn er in allerlei soorten en maten. Van leuke drijfplantjes tot hoge sprieten. Wat te denken van bijvoorbeeld een Japanse holpijp in een modern interieur, de Spiralis als vrolijke touch of de Papyrus in hoogte naar keuze. Zij geven niet alleen kleur en fleur, maar ook nog eens een fijne geur in huis. En uiteraard kan de Trendy Pond indoor ook gevuld worden met kamer- en kunstplanten. Kortom: nat of droog, van deze spetterende mini-vijvers geniet je in alle seizoen; dag in, dag uit. 

 

Advies verkoopprijs: Trendy Pond indoor, 30 cm: € 17,95

Advies verkoopprijs: Trendy Pond indoor, 40 cm: € 24,95

 

Verkrijgbaar vanaf oktober bij tuincentra, vijver- en dierenspeciaalzaken.

 

Meer informatie op: www.velda.nl

Publicatiedatum: 26 september 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties