Foto: textielcollectie-naturals-roombrush

Textielcollectie Naturals Roomblush

Roomblush haalt de natuur in huis met nieuwe collectie Naturals.

Het Belgische merk Roomblush presenteert de nieuwe, frisse textielcollectie Naturals. Bestaande uit kussens, opbergmandjes, theedoeken en shoppingbags. Uitgevoerd in botanische stijl, met neutrale kleuren en natuurlijke prints. Haal een stukje buiten naar binnen met deze stijlvolle lijn woonaccessoires. Geïnspireerd op de gelijknamige, nieuwe behangcollectie van Roomblush.

Botanisch

Naturals brengt de rust van de natuur naar het interieur. De nieuwe collectie bestaat uit louter eenvoudige, originele en functionele ontwerpen met een Scandinavische look. Met in de hoofdrol: botanische prints, zoals blaadjes en pijlen. Het is dé woontrend van dit moment, die energie geeft in een druk bestaan.

Met de collectie is elke kamer te verrijken. Zo zijn er kussens, in zeven verschillende designs. De opbergmandjes in klein formaat zijn ideaal voor de badkamer, om stiften in op te bergen of een mooi plantje in te presenteren. Functioneel en stijlvol. Dat kenmerkt ook de theedoeken, die perfect zijn om de keuken aan te kleden of als (housewarming-)cadeau. En dat is nog niet alles: de collectie bevat ook shoppingbags, in handige formaten en voorzien van een rits.

Roomblush

Eenvoudige vormgeving met unieke en toegankelijke designs. Dat is waar Roomblush voor staat. Het Belgische merk werd drie jaar geleden opgericht door ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau, vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag. Wat begon met een collectie behangpapier is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig homelabel én een community voor iedereen die een mooi interieur een warm hart toedraagt.

Kijk voor meer informatie op www.roomblush.com

Publicatiedatum: 13 september 2015

Reacties