Foto: Behang_textiel

Behang dat eruit ziet als textiel

Door gebruik te maken van de belangrijkste elementen van organische structuren, vormt dit behang een uitnodigende achtergrond voor elk huis.

16 Mei 2024

Graham & Brown introduceerde in het begin van 2024 de prachtige nieuwe behangcollectie Rustic Weft. Dit natuurlijk, handgeweven ontwerp heeft een duidelijke associatie met textiel en vormt daardoor een neutrale basis voor iedere woon-, slaapkamer, entree of hal. Door gebruik te maken van de belangrijkste elementen van organische structuren, vormt dit behang een uitnodigende achtergrond voor elk huis.

2024 is een jaar voor gestructureerde muren en het Rustic Weft-dessin bootst een vezeleffect na en biedt een zacht, aards dessin. Als je dit dessin bekijkt, lijkt het op een eenvoudig structuurbehang, maar als je dichterbij komt, onthul je subtiele kwaliteiten die de diepte van je kamer zullen versterken in negen getemperde kleuren. Het kleurenpalet van Rustic Weft omvat Glastonbury, Clay, Denim, Calma, Toast, Praline, Tiamat, Palm, Breathe en Stone.

Een ander behang geïnspireerd op structuur en textiel is Armando. Ook dit behang is verkrijgbaar in mooie, neutrale kleuren. Light blue, Chocolate, Hazel, Sage, Stone, Neutral, Emerald en Navy.

Graham & Brown levert ook coördinerende stoffen en verf om elke ruimte in huis harmonieus in te richten.

Verkoopadviesprijs: behang per rol € 100,-

www.grahambrown.com

Reacties