Foto: 2015/Houss.png

Online woonwinkel tips

De digitale evolutie is niet meer weg te denken. Vandaag de dag wordt 40 procent van onze aankopen al online gedaan.

Naast aankopen wordt internet geraadpleegd voor het opdoen van inspiratie of het vergelijken van diensten en producten. Het raadplegen van internet is voor veel mensen in dit digitaal tijdperk een ultieme uitkomst. Mensen kunnen op internet alles bekijken en vaak ook een beslissing nemen en overgaan tot aanschaf. Op het gebied van woontrends is internet erg handig om verschillende meubels, woonaccessoires, interieur, woonstijlen en de nieuwste Gadgets op woongebied te bekijken en te vergelijken. Veel stellen kunnen online al een heleboel voorwerk verrichten door te bedenken wat ze leuk vinden en bij elkaar kunnen combineren. Het zou hiermee dus makkelijker kunnen zijn om jullie smaken op elkaar af te stellen. Verschillende websites richten zich op de woning branche. Veel bekende merken en warenhuizen tonen een breed scala aan woonartikelen. Houss.nl is hier één van.

Houss.nl

Op deze website worden woonaccessoires getoond. De woonaccessoires hebben een Scandinavische stijl met veel natuurlijke materialen zoals hout. Ook de aarde tinten en pastel tinten zijn goed vertegenwoordigd. Op houss.nl kun je, je op een zeer eenvoudige manier laten inspireren. Deze site is erg overzichtelijk vormgeven en ook zeer uitnodigend om verder te kijken. Door middel van afbeeldingen vind je precies wat je zoekt; van woonverlichting tot koken en tafelen maar ook tuin en terras en natuurlijk meubels. De artikelen die worden getoond op deze site zijn enigszins origineel. Veel artikelen heb je wel eens gezien, maar toch is het leuk om te blijven snuffelen omdat je toch op een bepaalde manier verrast wordt. 

Ook een aantal bekende woonmerken wordt een podia geboden zoals Housdoctor, Hamilton living, bloomingville, hous living en PT. Deze merken komen goed tot zijn recht, omdat de huisstijl van deze site naadloos overeenkomt met de stijl van deze woonmerken. Veel woonmerken worden gepresenteerd met meerdere artikelen. Ook kun je direct naar de merken van houss gaan via de link "merken" om in een oogopslag te kunnen bekijken of jou favoriete merk ook aanwezig is.

Reacties