Foto: bulbo-light-woonaccessoires-paula-rutgers-design

Nieuwe collectie unieke woonaccessoires By Paula Rutgers Design

Wie zijn huis graag inricht met bijzondere woonaccessoires, kunstvoorwerpen en eyecatchers zal blij zijn met de nieuwe By Paula Rutgers Design collectie.

Interieurstylist Paula Rutgers breidt het assortiment uit met natuurlijke kaarsen, kijkdoosjes, bijzondere potten, vazen en stolpen gevuld met bijzondere kunstobjecten, natuurlijke en dierlijke elementen.

Rariteitenkabinet

Het bestaande assortiment stolpen met bijzondere inhoud is uitgebreid met een stolp op een hoge voet, verkrijgbaar in twee maten. In zo’n stolp kunnen allerlei voorwerpen en rariteiten bewaard worden. Een concept dat vooral populair was in de 17e en 18e eeuw, maar tegenwoordig weer helemaal hip is. Steeds vaker maakt Paula bijzondere stolpen op aanvraag, bijvoorbeeld met het eerste (verzilverde) schoentje, balletspitzen, foto’s of gedroogde trouwboeketten. Niks is te gek, alles wat dierbaar is kan in zo’n stolp bewaard worden. Daarnaast zijn er stolpen verkrijgbaar met vlinders of een dierenskelet. De materialen die gebruikt worden zijn antiek, vintage of gevonden op stranden uit de hele wereld.

Ook heel bijzonder zijn de nieuwe kijkdoosjes. Een diepe baklijst met een glasruitje en gevuld met een bijzondere schelp, insect of andere naturalia. Mooi als blikvanger in het interieur.

Bijzondere kaarsen

Ook de collectie kaarsen is aangevuld met nieuwe unieke varianten, zoals bijvoorbeeld de boomstronken gevuld met sojawas. Deze milieuvriendelijke kaarsen walmen niet en zijn navulbaar, waardoor je er lang plezier van hebt. Daarnaast zijn er heerlijke Candela geurkaarsen in een verfblik, gemaakt van ecologische sojawas en geparfumeerd met 100% pure essentiële en plantaardige oliën. Wil je een mooie blikvanger op tafel, dan zijn de dipdye kaarsen ideaal. Deze handgemaakte kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.

Haal de natuur in huis

Nieuw in de collectie van Paula Rutgers is de ledlamp, die speciaal ontwikkeld is voor het laten groeien van middelgrote planten, zoals groenten en keukenkruiden. De lamp geeft is gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en geeft precies het juiste licht en verstrekt voeding aan de planten. Handig voor wie zijn eigen groenten en kruiden kweekt! De lamp kan worden geplant in de bodem van een bloempot of worden opgehangen en groeit letterlijk met de plant mee.

De ledlamp past perfect bij de populaire Karoo verticale plantenbak met watersysteem, een groene muur voor binnen en buiten. In het basiselement dat je aan de muur bevestigd passen 9 plantjes. Handig in een kleine keuken!

Meer informatie: www.bypaularutgersdesign.nl

Publicatiedatum: 31 oktober 2015

Reacties