Foto: 2017-09/Mooigoed-woonaccessoire.jpg

Mooi Goed breidt minimalistische collectie uit

Mooi Goed is klaar voor het najaar met een nieuwe collectie aan woonaccessoires: onder meer een bureau-organiser en kandelaars.

De producten zijn simpel, in één oogopslag is duidelijk waar het product van gemaakt is en hoe het werkt.

Simpel Dutch Design

Dit najaar breidt Mooi Goed de collectie uit met kandelaars, geïnspireerd op raketten en vliegtuigen en een bureau-organiser. Het label houdt van eenvoudig en dat is duidelijk terug te zien in de nieuwe collectie. Dit geldt niet alleen voor de ontwerpen, maar ook voor de verpakkingen. Alle producten passen in een doos van 29x19x6 cm.

Vijf kleuren

De woonaccessoires Mooi Goed zijn uniek en puur: producten die iedere dag te gebruiken zijn. Een echte eyecatcher is de nieuwe bureau-organiser: Met een gleuf voor de potloden en een standaard voor een mobiele telefoon ziet elke werkplek er strak uit. Het design van Mooi Goed is eenvoudig in materiaal én constructie met heldere lijnen en archetypische vormen. Bovendien bestaat het assortiment uit slechts vijf kleuren: blauw, geel, groen, wit en zwart.  De collectie van Mooi Goed bestaat verder uit kapstokhaakjes (groot en klein), theelichthouders, boekensteunen, taartenschalen, fotostandaards, muurplanken, een etagère en een klok.

Mooi Goed

In 2014 begon Christian Kocx zijn label Mooi Goed en sindsdien creëert hij minimalistisch vormgegeven woonaccessoires. “Met deze tijdloze producten willen we mensen laten stilstaan bij de schoonheid en eenvoud van dagelijkse dingen”, vindt Kocx. In slechts enkele jaren is het label uitgebreid met mooie ontwerpen die te koop zijn in Nederland, België, Duitsland en Noorwegen. De productie houdt Kocx geheel in eigen beheer; zo kan hij elke stap volgen en weet hij zeker dat zijn product mooi én goed is. Mooi Goed is een label van Kocx Ontwerpen.

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.mooi-goed.nl.

Reacties