Foto: 5-beste-woonaccessoires

De 5 beste woonaccessoires om je interieur te upgraden

Goed je hebt de muren een mooi kleurtje gegeven, een prachtige vloer gelegd en de juiste meubels gekocht. Toch lijkt er nog iets te missen.

Guido van Loon

Het is een beetje saai of leeg. Dan mis je zeker wat mooi woonaccessoires. Met een aantal simpele toevoegingen breng je je interieur naar een hoger level. Hiermee zet je de finishing touch op het stijlen van je woning. Maar wat zijn de beste woonaccessoires om dat mee te doen? Lees snel verder en lees meer over de 5 beste woonaccessoires!

Planten

Je kunt er bijna niet meer omheen. Er is geen enkel woonblog of -tijdschrift waarin geen planten voorbij komen. Een plant is het ideale woonaccessoire. Ze geven je woning direct kleur, leven en textuur. Er zijn honderden planten waaruit je uit kunt kiezen. Zo is er altijd een plant die naadloos aansluit op jouw persoonlijke interieur. Denk aan grote jungleplanten, kleine cactusjes of elegante hangplanten.

Poef

Een poef is een ideaal middel om je woonkamer een kleine upgrade te geven. Een poef werkt uiteraard niet enkel als een accessoire, maar is daarnaast ook ontzettend praktisch. In de avond kun je lekker je voeten omhoog gooien op een comfortabele poef. Kies een poef in een interessante textuur of felle kleur. Ga voor fluweel, suede of leer. Kies voor okergeel, kobaltblauw of poederroze.

Kunst

Kunst komt in vele vormen. In je huis kun je kunst gemakkelijk toevoegen aan je interieur. Ga voor schilderijen, posters, beeldhouwwerken of foto’s. Dit geeft je interieur gelijk een upgrade. Het voegt dimensie en persoonlijkheid toe aan een woning. Ga voor een vergrootte foto boven je bed of een prachtig kleurrijk schilderij in de woonkamer. Hiermee laat je je persoonlijke stijl zien en zo heb je altijd iets om naar te kijken. Laat je liefde voor huis en design zien met kunst.

Manden

Een mand is een eenvoudig woonaccessoire dat in geen enkele woonkamer zal misstaan. Daarnaast is een mand ook nog eens erg praktisch. Heb je kinderen, dan kun je hier mooi speelgoed of knuffels in bewaren. Daarnaast kun je hier ook dekentjes in doen. Zet een plant in een mand in plaats van een standaard plantenpot en het geeft direct een interessante look. Manden kun je in allerlei verschillende maten, vormen en materialen vinden.

Sfeerverlichting

Goed je hebt al je lampen geïnstalleerd zodat je kunt lezen, werken en koken. Maar licht is meer dan enkel een praktisch iets. Verlichting in een huis bepaalt een groot deel van de sfeer. Ga voor een mooie staande lamp met een warm licht of ga voor een lichtsnoer die de hele ruimte oplicht. Goede verlichting is vaak iets wat over het hoofd wordt gezien met interieurinrichting, maar het is zeker niet iets dat overgeslagen kan worden. Lampen heb je in verschillende maten en vormen. Ga voor kleine subtiele lampjes of een grote eyecatcher.

%MCEPASTEBIN%

Reacties