Foto: 2021/woonaccessoires-5-keer-de-leukste-tips.jpg

5x de leukste woonaccessoires voor in jouw huis

Woonaccessoires maken de interieur gezelliger, ze zorgen voor een persoonlijke touch in je woonkamer, keuken of badkamer. Ontdek de 5 allerleukste!

Guido van Loon

De juiste woondecoratie zorgt voor sfeer en leuke persoonlijke accenten in jouw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lampen, wanddecoratie maar bivoorbeeld ook snuisterijen of klokken. Met woonaccessoires maak je woning helemaal van jou. Wij zetten hieronder de 5 leukste op een rijtje.

1. Blomus tafellampHij is oplaadbaar, gemakkelijk verplaatsbaar en het licht kan worden gedimd om bij elke gelegenheid en stemming te passen. De lamp heet Farol en is gemaakt door de Duitse ontwerper Peter Lienhart. Naast drie niveaus van lichtsterkte, kunnen de LED-tinten van de lamp ook worden gewijzigd, waardoor Farol geschikt is voor elk doel en voldoet aan alle wensen voor lichtintensiteit.

Meer over deze lamp

2. Kleurrijke kussens

Kleuren in huis geven sfeer. Bij Interclusive hebben ze talloze woonaccessories in verschillende kleuren van Pip Studio. Wat dacht je bijvoorbeeld van schitterende kussens als deze.

Meer voorbeelden

3. Luxe vazen met pampas pluimen

De populaire pampas pluimen zijn een enorme trend. Pampas pluimen geven een warme en natuurlijke look aan je interieur en passen perfect bij een bohemien of Scandinavische woonstijl. Maar ook in een interieur met veel natuurtinten of een industrieel interieur doen deze decoratieve pluimen het goed.

De gedroogde pampas pluimen zijn een must voor ieder modern interieur.

4. Accessoires met een verhaal

Stapelgoed gaat op zoek naar unieke stoffen, producten met een verleden, haalt ze uit elkaar en maakt er een nieuw Stapelgoed product van.

Daarbij zijn heel veel prints die eindeloos te combineren zijn en nooit vervelen, en alle tinten zijn op elkaar aangepast of het nu een kussen of een plaids is, maar ook de magneetborden, de manden, de houten klossen, de diertjes, de manden, de opbergtrommels, de lampen, de verf, het behang, alles past bij elkaar.

Lees meer erover

5. Hangkastje Bakery zwart

Een schitterend, metalen hangkastje voorzien van 10 haakjes en een naturel houten plank. Het robuuste metaal is afgewerkt in zwart. Gebruik het hangkastje Bakery bijvoorbeeld in de keuken of als kapstok.

Bekijk meer van dit hangkastje

Reacties