Leitz MyBox® introduceert het nieuwe opbergen


01 September 2017

Tot nu toe was er eigenlijk geen goede oplossing voor rondslingerende spullen die je netjes wilt opbergen, maar wel snel bij de hand wilt hebben.

Kasten en lades zijn al snel te vol en de gebruikelijke transparante opbergkisten of kartonnen dozen wil je liever niet in het zicht hebben staan. Daarom introduceert Leitz MyBox® het nieuwe opbergen: designboxen waarin je alles in een handomdraai opruimt en die wél mooi passen bij de stijl van het interieurontwerp. De Leitz MyBox® is afsluitbaar en de boxen zijn handig te stapelen. Bovendien kun je de binnenzijde indelen in verschillende vakken en lagen. Kortom, de opbergoplossing die gezien mag worden in elk huis of kantoor.

De MyBox® is gemaakt van hoogwaardig (BPA-vrij) kunststof, dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Van schoenpoets, sokken, tijdschriften, plakband en batterijen tot knutselspullen van de kinderen. Met de Leitz MyBox® berg je alles niet alleen handig en overzichtelijk op, maar ook nog op een manier die past bij jouw stijl en inrichting.

Slimme inrichting

De MyBox® is verkrijgbaar in verschillende maten die je onderling kunt stapelen en combineren. Maar ook over de inrichting ervan is goed nagedacht. Zo kun je de boxen uitbreiden met diverse opbergtrays waarmee je ze ook vanbinnen handig kunt inrichten en organiseren in verschillende vakken en lagen. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal en vind je alles weer snel en makkelijk terug.

WOW wonen en werken

De Leitz MyBox® is verkrijgbaar in wit met vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs. De luxe boxen zijn bovendien perfect te combineren met de bureauaccessoires uit de Leitz WOW serie. Zo kun je zowel je werkplek als je interieur helemaal naar jouw stijl inrichten. Dat woont en werkt een stuk fijner!

AANBEVOLEN

De leukste blog over wonen

Alles wat je wilt weten over meubels, interieur, w...

Pure® Fragrance

Dankzij een frisse en aangename geur in uw woonkam...

Bestel uw horren online

We houden er allemaal van. Een fris en doorgelucht...

Deurstopper

Wil je een samenhangend geheel maken van je woning...

Personaliseer je woonaccessoires: 4 leuke tips

Wil je je interieur graag een nieuwe twist geven? ...

Wil jij deze superleuke kattenmuur winnen?

Met dit prijzenpakket met leuke houten kratten, pl...
Advertentie