Foto: 2017/cadeautips-moeder-1.jpg

Ideale cadeaus voor de huismoeder

Soms is het vinden van het juiste cadeau erg lastig. Hoe jonger de doelgroep, hoe makkelijker het is om een cadeau te vinden.

Maar naarmate mensen ouder worden, wordt het steeds lastiger. Want wat geef je aan iemand die eigenlijk alles al heeft? De huismoeder is zo’n lastige doelgroep: één of meer kinderen, het grootste gedeelte van de dag thuis bezig en meestal niets op het wensenlijstje. Toch is er best wat leuks te vinden. Deze 5 ideale cadeaus voor de huismoeder bijvoorbeeld! Op zoek naar meer cadeautjes? Onze tip: Cadeautjes.nl!

1. Familiekookboek om zelf in te vullen

Als huisvrouw ben je veel in de keuken bezig. Om het koken een beetje leuk te houden, varieer je veel met recepten. Maar... die recepten staan meestal verspreid over tientallen kookboeken! En bij veel recepten heb je toch een eigen twist of toevoeging die het lekkerder maakt. Dus geef jij de huismoeder een familiekookboek om zelf in te vullen cadeau. Worden alle recepten netjes bij elkaar bewaard inclusief op- en aanmerkingen.

2. Boodschappenbriefje

Hoe vaak gebeurt het niet dat je in je hoofd een boodschappenlijstje maakt, waarvan de helft verdwenen is voordat je in de winkel bent? Vooral huismoeders met meerdere kinderen hebben dit snel, omdat zij ook een uitgebreidere boodschappenlijst moeten onthouden. Dat maakt dit mooie houten hulpje ideaal als cadeau! Je kunt er achter elkaar de boodschappen op kwijt, waarna je het lijstje afscheurt en meeneemt als je naar de winkel gaat.

3. Heerlijke badzeepjes

Als huismoeder lijkt het alsof je hele dagen niets te doen hebt, maar in de praktijk valt dat tegen. Je bent meestal flink druk met het bijhouden van je huishouden en het zorgen voor de kinderen. Zeker als ze nog klein zijn heb je er je handen vol aan! Het is dan heerlijk om even lekker te kunnen ontspannen. Wat dacht je van deze doos met heerlijke badzeepjes in een grappige vorm? Het ideale cadeau om even lekker mee te relaxen.

4. Een workshop cadeau

Het is altijd leuk om iets nieuws te leren. Workshops zijn een interessante manier om nieuwe dingen te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop bonbons maken, tapas bereiden, high tea klaarmaken of een workshop patisserie. Zo ben je op een mooie manier bezig om weer nieuwe dingen te leren, zodat je je gezin nog eens extra kunt verwennen. Het ideale cadeau voor een huismoeder die wel wat extra inspiratie kan gebruiken.

5. Wellness beleving

Heerlijk een dagje relaxen: dat wil iedereen wel. Een wellness-beleving is dan ook één van de populairste cadeaus. Dit kan van alles zijn: een dagje naar de sauna, een uitgebreide massage of een manicure / pedicure sessie. Het werkt heerlijk ontspannend en is echt aan te raden om af en toe te doen. Met een waardebon voor een wellness-beleving weet je zeker dat je goed zit als cadeau!

Soms is het lastig om leuke cadeautjes te vinden als iemand alles al heeft. Toch zijn er altijd nog wel bijzondere dingen die je kunt geven. Deze vijf voorbeelden laten zien dat er toch heel wat mogelijkheden zijn, als je ‘out of the box’ gaat denken. Kom dus niet wéér aan met een standaardplantje dat iedereen al heeft, maar kies een leuk cadeau. Je hebt nu in elk geval wat inspiratie opgedaan voor het ideale cadeau voor een huismoeder!

Reacties