Foto: 000Sandra/000-een-vleugje-fluor-woonaccessoires-interieur.jpg

Colorboost: fluor in je interieur!

Fluor was helemaal hip and happening in de jaren 80 en maakt nu gelukkig een hele fijne comeback.

Sandra van Koningshoven

Van fluor woonaccessoires word je blij

Ik ben een kind uit de jaren tachtig - in mijn jeugd heb ik dus uitbundig meegedaan met al het moois (en minder moois, haha) van die tijd. Als ik terugdenk aan de hits én kleding van Madonna, mijn Sony walkman en de gekleurde prints op mijn T-shirts en posters krijg ik gelijk een goed humeur.

En heel stiekem steekt de ‘eightiesfever’ weer een beetje de kop op. In series en hits zie en hoor je weer de jaren tachtig invloeden. Heerlijk. Maar ook je interieur snakt naar een vleugje fluor. Niet zoals toen natuurlijk, want je werd er bijna door verblind. Nu mag het heel subtiel: als detail aan je favoriete meubels, een mooie print aan je muur of een paar fijne woonaccessoires. Combineer fluor met rustige kleuren, zoals pastels en lichtgrijs, en het frist je interieur meteen op. En daar word je heel vrolijk van! 

Inspiratie nodig?
Ik heb hele leuke voorbeelden voor je gevonden. En je kunt het bijna allemaal zelf maken. Super goedkoop en nog leuk om te doen ook!

Fluor woonaccessoires en meubels: leuk én lekker makkelijk

Er is natuurlijk niets leuker dan shoppen voor nieuwe dingen voor je huis. Ik hou er ook zo ontzettend van! Hou je van makkelijk en snel? Ga dan voor een leuke woonaccessoire of een bijzettafeltje met fluor details.

bron: hema

bron: marij hessel

bron: marij hessel

DIY (do it yourself) 

Doe je liever zelf creatief? Dat zijn deze DIY ideeën echt wat voor jou! Alles in huis wat een opfrisbeurt kan gebruiken is goed: een saaie muur of deur, een mooi meubel of een oude trap. Echt waar, met een lik fluor verf of wat washi tape wordt het gelijk een supercool object in je huis.

Aan de slag met fluor verf

bron: roodbosch

bron: zilverblauw


Of plak er op los met fluor washi tapebron: etsy


Zin gekregen om te schilderen?

Doe het veilig en milieuvriendelijk met watergedragen verf!

Reacties