Foto: 2017-11/Hema Kerstsfeer.jpg

Een onvergetelijke Kerst met HEMA

HEMA houdt van Kerst en wat is Kerst zonder een kerstboom of een vrolijk versierd huis?

Met de nieuwe kerstcollectie van HEMA maak je deze Kerst onvergetelijk! Van traditionele kerstballen tot mini-mason-jars, fun figuren en andere kerstaccessoires in verschillende vormen, kleuren en maten. Je vindt het allemaal bij HEMA. De nieuwe kerstcollectie is vanaf nu te zien bij HEMA of bekijk het hier.

Kerstbomen
HEMA heeft nieuwe kunstkerstbomen in de collectie met verbeterde kwaliteit: Net echt! Verkrijgbaar in de formaten 180 cm, 90 cm en het tafelkerstboompje van 50 cm. De boom is in het groen, wit en groen met witte sneeuw verkrijgbaar.

Magic & Funballen
Laat je betoveren door de magische kerstballen en figuren van HEMA. De iriserende effecten van deze kerstballen en figuren zorgen voor een prachtige schittering en kleurverandering in de kerstboom. Om je kerstboom nog meer op te laten vallen heeft HEMA gekleurde multicolour ballen en figuurhangers. De collectie bevat onder andere veel verschillende fun-figuren zoals een ijsje , telefoon, camera, panda, robot, en een voetbal.

Het alfabet in de kerstboom
Dit jaar zorgt HEMA voor een wel hele speciale verlichte kerstboom: mini marquee lights met warm witte LED-verlichting. De lampjes hebben de vorm van letters en hebben witte glitters aan de zijkanten. Aan de bovenkant zit een lusje waaraan je hem kunt ophangen. Ze zijn verkrijgbaar in alle letters van het alfabet, in een ster en een kerstboom. De circuslampjes zijn gemaakt van karton met glittertape en geven een gezellig warm wit licht. Ze kunnen zowel hangen als staan. En wat is er nu leuker dan iemand zijn naam cadeau geven met kerst!

Goud en Zilver
Het is een klassieker maar het blijft prachtig. Vooral in combinatie. De goud- en zilvercollectie bestaat uit veel losse hangers en verschillende maten ballen, van verschillende materialen. Ook dit jaar verkoopt HEMA kerstballen met sneeuw en figuurtjes, net als de glazen en plastic ballen en sterren in verschillende formaten. Maar er zijn ook veel leuke nieuwe items, zoals de mini-mason-jars, glitterrendieren, vissen, zeepaardjes, vogels en de notenkraker.

Rood en Wit
Deze typische kerstachtige combinatie tovert elk huis meteen in kerstsferen. De rode- en witte collectie zijn perfect op elkaar aangesloten, maar staan ook mooi afzonderlijk of in combinatie met andere kleuren. De rode- en witte collectie bestaat uit veel leuke figuur hangers, zoals hangers met een sneeuwman in een mini-mason-jar, een rode auto, een wit glitter rendier, houten hangers met rode glitters en een kerstmanmuts. Verder bevat de collectie basic ballen en sterren in verschillende formaten.

Kerst op tafel
Samen met HEMA zorg je voor een gezellige gedekte tafel tijdens het kerst ontbijt of diner. Naast de klassieke kerstkleuren heeft HEMA dit jaar ook multicolour en nachtblauw in combinatie met goud gekleurde tafelaankleding. De collectie bevat diverse servetten en tafelkleden, verkrijgbaar in FSC mix papier. En om de tafel extra leuk aan te kleden zijn er cocktailprikkers, handige wegwerp servies, rietjes en tafelconfetti. Geef je diner net dat beetje extra met de nieuwe naamkaartjes; deze hebben gouden rendiergeweien en een rood pompon neusje.

 

 

Reacties