Foto: 2014/Dysons-DC43H-kruimelzuiger-stofzuiger.jpg

Dysons DC43H kruimelzuiger

Dysons DC43H kruimelzuiger; een lichtgewicht met grote kracht, met tweemaal zoveel zuigkracht als elke andere kruimelzuiger.

Deze lichte kruimelzuiger wordt aangedreven door de Dyson digitale motor V2 en heeft tweemaal zoveel zuigkracht als elke andere kruimelzuiger tijdens het gebruik. De DC43H kruimelzuiger zuigt 10l lucht in per seconde en heeft een gebruiksduur van 20 minuten. Hij is ontworpen voor kleine karweitjes in huis of op plaatsen waar uw grote stofzuiger niet bij kan.

Andere kruimelzuigers verliezen snel aan zuigkracht. DC43H heeft een hoge constante zuigkracht en wordt aangedreven door een lithium-ion accu die constante kracht afgeeft tijdens het gebruik.

Nick Schneider, Dyson ingenieur: 'De Dyson digitale motor V2 is ontworpen voor snelheid en efficiëntie. Dankzij deze motor hebben Dyson ingenieurs een lichte, veelzijdige machine kunnen ontwikkelen met tweemaal zoveel zuigkracht als elke andere kruimelzuiger tijdens het gebruik. Met zoveel zuigkracht in de hand kan je gemakkelijk de keuken, je auto of caravan stofzuigen.' DC43H weegt slechts 1,3 kg en is makkelijk hanteerbaar om stof op moeilijke plaatsen op te zuigen. De boost-stand geeft 8 minuten extra kracht voor lastigere taken.

Dyson digitale motor

Deze compacte, krachtige en efficiënte motor draait tot 104.000 toeren per minuut, dat is 5 keer sneller dan de motor van een F1 racewagen. De motors worden geassembleerd in de volautomatische Dyson faciliteit in West Park, Singapore. Elke maand produceren 18 productielijnen daar 206,500,000 componenten.

Root Cyclone™ technologie

Dankzij Dysons gepatenteerde Root Cyclone™ technologie slingeren hoge centrifugaalkrachten stof en vuil tot 0,5 micron uit de luchtstroom het stofreservoir in.

Lithium-ion technologie

Andere kruimelzuigers kunnen tot de helft van hun zuigkracht verliezen wanneer de batterij leeg raakt. De lithium-ion batterij, DDM V2 en Root Cyclone™ technologie zorgen voor een constante zuigkracht van 20 minuten.

Gemotoriseerde borstel

Bij DC43H Animalpro en DC43H Car+Boat zit een gemotoriseerde borstel die hardnekkig vuil en haar van huisdieren van de trap en bekleding verwijdert.

Volledige opgeladen wanneer u hem nodig hebt
Bij de DC43H Car+Boat zit een mobiele oplader van 12v – voor het opladen in uw auto, caravan of boot.

Meer informatie: www.dyson.nl 

Publicatiedatum: 14 juli 2014

 

Reacties