Inventum stofzuiger

De Inventum stofzuiger ST308WZA is een krachtig en super stil model met een geluidsniveau van slechts 69 dB. De stofzuiger heeft een digitale zuigkracht regeling en een afstandsbediening op de ergonomische pistoolgreep voor een eenvoudige bediening. Ontdek er alles over.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. In een gezin met opgroeiende kinderen die in de huidige periode van thuiswerken en geen school veel thuis zijn gaat er geen dag voorbij dat de stofzuiger niet gebruikt wordt. In ons huis zijn veel verschillende soorten vloeren te vinden: houten, laminaat maar ook tapijt op de trap. Een stofzuiger moet dus veelzijdig zijn om te voldoen aan onze wensen. Belangrijk vind ik dat je overal makkelijk bij kan, het snoer lang genoeg is om de hele woonkamer door te komen en ik dus niet elke keer de stekker moet verplaatsen, elke ondergrond even goed gezogen wordt en hij niet te groot is om op te bergen.

Zuigkracht eenvoudig aan te passen

De stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten en ook gebruiksvriendelijk. Wat ik een pluspunt vind is dat je eenvoudig door middel van de knoppen op de slang de zuigkracht kan aanpassen. Je kunt dus opzetstuk wisselen zonder dat je ook nog eens op de stofzuiger zelf hoeft aan te passen. Handig is ook dat de kleine opzetstukken in de stofzuiger zitten, in een speciaal opbergvak, waardoor je ze altijd bij de hand hebt. Wat ik wel jammer vind is dat er aan de parketborstel geen haak zit om hem aan de stofzuiger vast te maken. De parketborstel op zich is erg fijn, het is geen stroeve borstel en er zitten geen wielen onder waarover je afvraagt of ze geen beschadigingen aanbrengen. Het is wel zware stofzuiger, mocht dit een criteria voor je zijn dan zou ik hem niet aanraden.

Erg stil

Als ik het geluid van deze stofzuiger vergelijk met mijn oude, dan is hij echt heel stil. Verder valt op dat deze stofzuiger erg krachtig is en ook goed en nauwkeurig zuigt.

Lang snoer

Met de diverse opzetstukken kan je overal makkelijk bij. Het snoer wat erbij zit is heel lang, wat voor mij een pluspunt is. Onze woonkamer is namelijk 10 meter lang en dan is het steeds moeten wisselen van stopcontact erg vervelend. Gelukkig hoeft dit dus niet.

Conclusie

Van deze stofzuiger word ik blij! Alle vloeren die ik ermee stofzuig worden goed schoon en het gemak waarmee ik de opzetstukken en ook de zuigkracht kan aanpassen zijn voor mij een pluspunt. Als je op zoek bent naar een krachtige stofzuiger met een goeie parketborstel en andere opzetstukken dan zou ik hem zeker aanraden.

.....
Reacties