Foto: creatief-met-kerststerren

D(o) I(t) Y(ourself) met de kerstster

Zelf aan de slag voor de leukste en origineelste kerstdecoraties.

Ruim driekwart van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels de traditionele kerstboom alweer staan. Maar ben jij ook klaar voor een nieuwe, betaalbare en originele kerstversiering? Doe het dan zelf! De kerstster, in vele verschillende kleuren en maten, fleurt ieder interieur meteen op. Wij delen graag de leukste tips en tricks om met de kerstster het huis op originele wijze te decoreren.

Kerststerrengordijn

Het is heel eenvoudig! Een decoratietak (of gewoon een mooie tak uit het bos), mini emmertjes gevuld met pastelkleurige mini-kerststerren, waxinelichtjes in glazen windlichten, kerstballen, mooi lint en andere decoratiematerialen (bijvoorbeeld uit de oude doos) en binnen een mum van tijd heb je een prachtig gordijn van kerststerren. Bekijk hier het filmpje van vorig jaar waarin Lodewijk Hoekstra gemakkelijk een leuk kerststerrengordijn maakte: 

Voor nog meer tips, tricks en mogelijkheden met deze stralende kerstster, kijk op stars-for-europe.com en kerstster.info. Via onze Facebook en Twitter delen we regelmatig tips om het huis de gehele winter te laten stralen!

Publicatiedatum: 17 december 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties