Breng sfeer in huis met de nieuwste Scandinavische collectie van Ippys Woondeco


Pure, functionele woonitems met een verbluffend mooi design: de typisch Scandinavische stijl is tot ver over de grenzen bekend én geliefd.

Webwinkel Ippys Woondeco haalt de mooiste items naar Nederland. Mix & match je eigen servies uit de nieuwste collectie van House of Rym, ga voor een strak interieur met de eiken meubels van Hübsch Interior of kies voor een natuurlijke uitstraling met de woonaccessoires van Broste Copenhagen.

De kracht van Ippys Woondeco

Eenvoud, gecombineerd met schoonheid: zo laat de typisch Scandinavische stijl zich misschien wel het beste omschrijven. Functionele meubels en woonaccessoires, vaak met een minimalistisch, maar opvallend design. De leukste merken uit het noorden zijn te vinden bij Ippys Woondeco, zoals Bloomingville, Hubsch, Broste Copenhagen en House of Rym. Daarnaast vind je bij deze fijne woonwinkel ook geweldige items van Nederlandse labels, zoals tipi-plankjes van Petite Monckey, hippe meubels van Label51 en stoere kussens van Zoedt.

Nieuw Scandinavisch design

De nieuwste collecties van House of Rym, Hübsch Interior en Broste Copenhagen zijn nu verkrijgbaar bij Ippys Woondeco. Dek dit weekend bijvoorbeeld de tafel met het unieke serviesgoed van House of Rym! De porseleinen items zijn fraai gedecoreerd en eindeloos te combineren. Ook de collectie van Broste Copenhagen is aangevuld, zoals een prachtig windlicht van bamboe, verkrijgbaar in twee formaten. In de shop vind je ook het populaire servies Nordic Sea en Esrum. De laatste nieuwkomer bij Ippys Woondeco is de collectie van Hübsch Interior: prachtige eiken meubels die een prima basis vormen voor ieder interieur en hippe woonaccessoires in veelal zwart-wit.

AANBEVOLEN

SunBasic Knikarmscherm

Sunmaster SunBasic: Een knikarmscherm met uitstekende prijs-/kwaliteit verhoudin...

Ophangsysteem schilderijen en lijsten

Decotrack is het fraaiste ophangsysteem om schilderijen of andere zaken deugdeli...

Makkelijk DIY project: een vrolijk kattenhuis

Een eenvoudige Ikea hack: leuk voor jou en voor je kat(ten) natuurlijk.

Leuke retro telefoons voor in huis

Mobiel bellen is super handig, maar mist de beleving die een retro telefoon je k...

Hondenmand of hondenkussen. Waar kies je voor?

Ga voor het beste van het beste, omdat jouw hond ook een fijne relaxplek verdien...

Zeg het met bloemen

Wat is nou een woonkamer zonder bloemen? Zeg nou zelf, een fleurig boeket maakt ...

Advertentie