Foto: brabantia-kleur-2016-pantones

Brabantia kiest met Pantones' kleur van het jaar 2016

Dit jaar wordt een rustgevend jaar. Kleureninstituut Pantone heeft, met Brabantia, Rose Quartz en Serenity als trendkleuren twee zachte kleuren gekozen.

Deze milde kleuren zijn nu al een inspiratie voor menig toonaangevend ontwerper in mode, interieur en huishoudelijke artikelen en worden ongetwijfeld favoriet in de lente- en zomercollecties van 2016.

De opvallende pastelkleuren zijn ontwikkeld om een interieur op te fleuren met trendy, dromerige tinten en klanten van Brabantia kunnen hiermee een vleugje design aan hun huis toevoegen.

Geef uw huis een roze look met de nieuwe FlipBin 30L in sereen Rose Quartz Mineral Pink van Brabantia. Til met slechts een vinger het deksel op en kijk daarna toe hoe dit vanzelf zachtjes verder open gaat, waardoor een verrassend gekleurde binnenemmer zichtbaar wordt. Of bekijk voor een perfect roze kleurenspel voor ieder interieur de iconische pedaalemmers van Brabantia, zoals de Retro Bin 12L, de Flatback+ 30L/40L en de Push Bin 60L.

De was doet u in stijl met de rechthoekige of ovale draagbare waszak in kalmerend Mineral Pink van Brabantia.

En voor de ultieme candycrushkeuken kiest u voor een mix van op Serenity-blauw geïnspireerde stapelbare glazen voorraadbussen met deksels in Pastel Mint (set van drie - 0,3, 0,6 en 1,1 liter) en de nieuwe taartschep in chic en stijlvol Pink. Aan u de keuze!

Publicatiedatum: 12 januari 2016

Reacties