Foto: 2017/Beurs-Bouw-Wonen.jpg

Beurs Bouw & Wonen: een compleet dagje uit voor de woningeigenaar!

ALS JE NU EEN KAARTJE KOOPT, KRIJG JE HET TWEEDE KAARTJE GRATIS!

Optimaal kunnen genieten van uw eigen woning; wie wil dat nu niet? Woningeigenaren gaan zich met dit uitgangspunt oriënteren op BeursBouw & Wonen. Deze beurs vindt van 30 maart t/m 1 april plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. 

Als je nu een kaartje koopt, krijg je het tweede kaartje gratis. Klik hier om je kaarten te bestellen.

Inspiratiepleinen

De beurs is opgebouwd rondom verschillende inspiratiepleinen, bijvoorbeeld 'Interieur', 'Koken' of'Badkamer'. In totaal zijn er 15 inspiratiepleinen, ieder met een eigen thema. Op deze pleinen worden de nieuwste producten en innovaties gepresenteerd. Als bezoeker krijg je hier een duidelijk inzicht in de werking en voordelen, zodat je na een dagje beurs helemaal op de hoogte bent van al het nieuws op interieurgebied. Tot nu toe worden er al meer dan 40 productinnovaties gepresenteerd tijdens deze beurs. En dat aantal groeit elke dag! Rondom de inspiratiepleinen staan verkooppunten waar je, bij interesse in één van de producten, meer informatie kunt krijgen.

Zelf aan de slag

Daarnaast kun je op Beurs Bouw & Wonen ook zelf aan de slag! Zo kunt u op het Doe-het-zelf-plein, met hulp van experts, je oude meubeltjes opknappen. Of krijg je interieuradvies van één van de specialisten op het interieurplein. Daarnaast zie je op het plein 'Internet of Things' de leukste en handigste technische mogelijkheden die je leven een stuk gemakkelijker zullen maken. Genoeg ingrediënten voor een leuk dagje uit dus!

Wanneer en waar?

Datum: Beurs Bouw & Wonen: 30 maart t/m 1 april
Locatie: Evenementenhal Gorinchem
Openingstijden: 30 en 31 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag 1 april van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Toegang: € 15,-

Beurs Bouw & Wonen

Beurs Bouw & Wonen wordt voor de tweede keer georganiseerd door Wonen Media, uitgever van onder meer Appartement & Eigenaar en Wonen.nl.

Reacties