Foto: moederdag-ontbijt-op-bed-croissant-servies

Moederdag Cadeau Tip: serveer haar ontbijtje op het mooiste nieuwe servies

Dit is pas echt een leuke verrassing voor je moeder! Serveer ontbijt-op-bed op prachtig nieuw servies. Haar ontbijt is dan gelijk een origineel cadeautje.

Sandra van Koningshoven

Moederdag!

De paasdagen zijn alweer voorbij en voordat je het weet is het straks tijd voor de volgende feestdag: Moederdag! Wel een belangrijke dag natuurlijk, want alle moeders verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Een zelfgemaakte asbak kan écht niet meer!

Dat was leuk toen je klein was, maar nu verdient je moeder iets mooiers: iets waarmee je laat zien hoe speciaal ze voor je was en nog steeds is. 

bastion-ceramics-moederdag-ontbijt-op-bed-croissant-servies

Bij Moederdag hoort natuurlijk een heerlijk ontbijtje. Het liefst één op bed met een kopje thee, een perfect gekookt eitje en natuurlijk verse croissants. Maak dat ontbijtje extra bijzonder en serveer het op nieuw servies, dat je zelf voor haar uitzoekt. Van het ontbijtje geniet ze een half uurtje, maar van dat prachtige servies nog haar hele leven. 

Het mooiste servies voor je moeder

Ik vind het zelf een supergoed idee, dus ik ging op zoek naar servies waarvan ik weet dat mijn lieve moedertje het mooi vindt. Moeilijk? Helemaal niet! Ik vond echt heel veel mooie dingen. Kijk je met me mee?

Bastion Ceramics

Dit merk werkt met een klein creatief team en dat zie je terug in hun ontwerpen: alles is zorgvuldig bedacht en de vormgeving is lief, fris en eenvoudig. En alles in zwart-wit, dus: tijdloos en gewoon altijd mooi. Net zoals je moeder. Ik laat je hier een kleine selectie zien, maar het assortiment is echt heel uitgebreid. Dus winkel vooral zelf even lekker verder!

Bastion-ceramics-servies-kommetje-moederdag-ontbijt.jpg

Bastion-ceramics-servies-kopjes-moederdag-ontbijt.jpg

CreaTable van Otto

Heb je zin om lekker uit te pakken, maar niet zo'n zin in een eindeloze zoektocht naar servies? Dan is dit de uitkomst! Dit servies koop je namelijk helemaal compleet: platte borden, ontbijtbordjes, koffiebekers en schaaltjes, van elk soort vier stuks. En waarom zou je het niet doen? Ja, als je niet van vrolijke kleuren en een prachtig en hip dessin houdt. Maar anders zeg ik: doen! Dit servies kan je in vier verschillende dessins kopen en maakt van elk ontbijt, lunch of diner een feestje. Kan goed tegen de magnetron en vaatwasser, dus dat is ook fijn voor je moeder.

creatable-servies-compleet-moederdag-ontbijt

creatable-servies-compleet-moederdag-ontbijt

Zuperzozial duurzaam en botanisch

Dit servies is het helemaal: het heeft een vrolijke print en is ook nog eens duurzaam. Het is namelijk gemaakt van bamboe en mais. En nee, je kunt het niet eten, haha. Maar je kunt het wel gewoon in de vaatwasser doen en dat is wel zo makkelijk. Ook voor je moeder, want die heeft al genoeg te doen. Dit servies kun je in heel veel kleuren krijgen (ook pastels!), én met een hippe botanische print. Lekker mixen and matchen dus!

zuperzozial-servies-bamboe-moederdag-ontbijt

zuperzozial-servies-bamboe-moederdag-ontbijt

Weet jij al op welk servies je het ontbijt van je moeder gaat serveren? Ik wel hoor! Ik ga voor de laatste, want die is niet alleen mooi, maar ook goed voor het milieu.  

Reacties