Leuke kerstboom trends op een rij!

Wat zijn de leukste, mooiste en gekste kerstboom trends van dit jaar? Wij van Keukenglas hebben het voor je uitgezocht. Lees snel verder!

De 5 leukste kerstboom trends op rij

Ja! Sinterklaas is weg en dat betekent voor velen nu volle bak kerst!

Uitpakken met grootse versieringen en het huis kerstklaar maken is ieder jaar weer een nieuwe uitdaging, maar wij gaan je dit jaar helpen. 
We hebben de leukste, mooiste en gekste kerstboom trends op een rij gezet.

 

1. de Jungle Trend

Een leuke trend dit jaar is de jungle trend! Het is de bedoeling dat je jouw kerstboom een parade is van veel dierlijke, groene en exotische ornamenten.

2. de Komische Trend


Dit is een leuke trend om even het kind in je naar boven te laten! Kies gekke hangers uit en combineer verschillende kleuren met elkaar om zo een speelse en komische boom te krijgen.

3. de Food Trend

Foodies opgelet! Pronk dit jaar met de leukste gerechten in je boom. Of dat nu een Frans ontbijtje is, allerlei zoete lekkernijen zijn, of je favoriete fastfood, je kunt het zo gek niet bedenken of er is een hanger van! Vergeet niet een prosecco of wijntje erbij te hangen, want ja, ook daar zijn hangers van!

4. de Underwater Trend

"DIEP IN DE ZEE",  ja je zong ook het ook he? Deze kersttrend is een beetje magisch en sprookjesachtig, net als de unicorn trend van vorig jaar. Je ziet veel kleur, maar blauw en goud worden het meest gecombineerd.

5. de Klassieke Kerst TrendWe sluiten af met een trend die elk jaar weer terug komt; de klassieke trend.
Met veel rode elementen, de traditionele figuren uit kerstsprookjes en uiteraard de kerstman, maak je jouw boom tot een waar klassiek pronkstuk.

 

Leuke en gekke trends, uiteraard hebben wij wel een voorkeur, maar zijn ook heel benieuwd naar jouw mening!

Stem op onze facebookpagina mee! www.facebook.com/keukenglas/ 

 

* de kersthangers zijn van o.a. de Bijenkorf, Kurt Adler, Vondels en K-Amsterdam.