Profielfoto van Keukenglas

Keukenglas

Park Forum 1029, 5657 MJ Eindhoven

Over ons

Keukenglas is gespecialiseerd in glazen keuken achterwanden. Wij leveren/plaatsen gekleurd glas met of zonder foto en/of LED in Nederland en België.

Over Keukenglas

Keukenglas is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd.

Glazen keuken achterwanden zijn ons specialisme. Keukenglas heeft een uitgebreide vaste klantenkring opgebouwd en werkt nauw samen met diverse kleine- en grote keukenbedrijven. Daarnaast voorzien wij jaarlijks meer dan 300 particulieren van een glazen keuken achterwand.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk ons korte bedrijfsfilmpje Keukenglas Werkwijze

U kunt ons bellen op:
040-3030900

Of mailen naar:
info@keukenglas.nl


Werkwijze

Keukenglas levert een A tot Z service. Wij komen inmeten, kleurbepalen en de glazen achterwand plaatsen.

Alvorens wij komen inmeten kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer de offerte binnen uw budget ligt komen wij bij u thuis de exacte maten opnemen. Bij het inmeten nemen wij ook verschillende kleurstalen en glasmonsters mee zodat wij u kunnen voorzien van het beste kleuradvies. 

Indien u akkoord gaat met onze definitieve offerte wordt het glas in productie genomen. Vanaf het moment tot bestellen duurt het ongeveer 20 werkdagen alvorens wij de wand bij u komen plaatsen. 

Bij de montage van de glaswand vinden wij het prettig als het aanrecht vrij is van spullen. In overleg kunnen wij ook kranen, spotjes en lijsten demonteren.

Hoe lang duurt het hele proces?

Na de offerte aanvraag op de website te hebben ingevuld ontvangt u binnen 3 werkdagen een geheel vrijblijvende offerte. Wanneer u akkoord heeft gegeven op de offerte proberen bij binnen een week bij u langs te komen om de exacte maten op te meten. Nadat wij ter plaatse de maten hebben opgenomen zal er een afspraak gemaakt worden om de keukenwand te plaatsen. Vanaf het moment van bestellen duurt dit circa 20 werkdagen. 

Het plaatsen van een glazen achterwand duurt maximaal 2 uur. 

Wat kost een glazen achterwand?

Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders. Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere:

- Aantal vierkante meters

- Aantal uitsparingen voor o.a. stopcontacten

- De kleur

- Woonplaats

- Overige bewerkingen van het glas 

Wij leveren een A tot Z service, wat betekent dat de offerte die u ontvangt een totaalprijs is voor inmeten, kleurbepaling en de plaatsing van het glas. 

Een offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat een glazen achterwand voor in uw keuken kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Wanneer u direct een prijsindicatie wilt ontvangen of andere vragen heeft kunt u bellen naar 040-3030900. 

De mogelijkheden van Keukenglas

Keukenglas kent oneindig veel mogelijkheden. Zo kunnen wij, naast NCS en RAL-kleuren, (bijna) alle kleuren leveren. Het is zelfs mogelijk om de kleur van de glazen achterwand in dezelfde kleur te maken als uw huidige geschilderde achterwand op basis van een verfcode. Tevens hebben wij naast 2 kleuren zilver metallic ook meerdere metallic tinten in ons assortiment zoals; rood, zwart, fuchsia en okergeel. 

Daarnaast kunnen wij uw favoriete afbeelding vereeuwigen op uw achterwand of de glaswand voorzien van witte en RGB LED verlichting.