Lammers & Van Oossanen Woondecor

Voor nieuwe inrichting en vernieuwen bestaande inrichting: Alles onder één dak. 

29 December 2018

Het adres voor wooncomfort op maat. Lammers & van Oossanen Woondecor heeft zich gespecialiseerd in het inrichten van uw nieuwe woning of het vernieuwen van de bestaande inrichting.

Wanneer u wilt kunt u hier uw woning geheel inrichten of van een compleet nieuw interieur voorzien. Een gordijnstaal bekijken in combinatie met een meubelstuk en behang, verf en vloerbedekking, dat kan bij Lammers en Van Oossanen! Ze nemen u graag het werk uit handen.  Raamaankleding en vloer, zij verzorgen het graag voor u. Het begint bij een advies op maat. En dat in de winkel of bij u thuis. Daarna gaan ze inmeten. Goed maatwerk kan alleen als ze de situatie kennen.

Schilderen en behangen, welke ramen zijn er, hoe is de ondervloer. Zij maken ook een planning voor u zodat alles perfect op elkaar is afgestemd. Alles binnen een kort tijdsbestek en direct na elkaar. De service gaat wat dat betreft heel ver. De inrchting of restyling van uw woning wordt door onze mensen vakkundig en netjes uitgevoerd. Lammers en Van Oossanen heeft ervaren en deskundige vakmensen in huis. Ze kennen voor iedere situatie een creatieve oplossing.

Seniorenledikanten

Senioren bedden zijn bedden met een comforthoogte. Dat wil zeggen dat deze hoger zijn en daardoor gemakkelijker zijn om in en uit te stappen. Deze bedden kunnen geleverd worden in vele uitvoeringen zoals in 1 persoons- en 2 persoons maten en kleuren. Ook zijn een aantal van deze ledikanten met wieltjes te verkrijgen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Deelbare ledikanten of koppelbedden zijn uitermate praktisch. Tevens kunnen wij uw seniorenledikant voorzien van een elektrisch verstelbare Hoog-Laag bedbodemlift, waardoor verzorging op bed makkelijker wordt.

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide PVC click vloeren

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma. “We kijken steeds naar de nieuwste producten en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.                           

“COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.”

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is. 

"We informeren de consument over de nieuwe COREtec® vloeren en we geven deskundig advies. We tonen hen de diverse producten en decoren. We beschikken ook over een team van ervaren leggers van vloeren. Dat helpt altijd. De consument vindt het heel interessant als we aangeven dat we ook de COREtec ® vloeren kunnen gaan plaatsen. Dat ontzorgt hen. Er wordt bij renovatie meestal voor COREtec® vloer gekozen om bovenop de bestaande vloer de COREtec® vloer te leggen. En dit zonder voobereidende werken. Bovendien is COREtec® een slijtvaste vloer die slechts 8 mm dik is. De COREtec® vloer is ook gemakkelijk in onderhoud wat ook een voordeel is."

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij: 

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudige plaatsing
  • Eenvoudig onderhoud
  • Geen extra ondervloer nodig
  • 100 % Watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestisch dempend
  • Levenslange garantie

Assortiment

Seniorledikanten, matrassen, bedbodems, dekbedden, hoofdkussens en bedspreien. Eetkamertafels en stoelen, dressoirs, wandmeubels, salontafels en kleinmeubelen -alles in licht en donker eiken of in bijna alle CBM-kleuren. Bankstellen in stoffen en lederen bekleding en senioren- en relax fauteuils, welke op maat aangepast kunnen worden, eventueel met opstahulp. Wij verzorgen ook al uw binnenzonwering zoals rolgordijnen, eventueel verduisterend. Ook raam – of deur horren maken wij op maat. Stap eens binnen...  en laat u onder het genot van een kopje koffie of thee vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

U vindt ons aan de Slinge 145 te Rotterdam Zuidwijk
Tel: 010-2930165

Email: l-v-o@planet.nl (t.o. zorgcentrum Joachim & Anna)

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en de tramlijn 25 en buslijn 70 van de R.E.T. stoppen bijna bij ons voor de deur.

Meer van Lammers & van Oossanen
Reacties