Foto: 2022/Stelton-Bloom-gieter.jpg

Keep hydrated met Stelton Bloom gieter

Bloom is de naam van de nieuwe gieter van Stelton. Gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal met matte afwerking in een prachtige diepe donkergroene kleur.

18 Februari 2022

Het Duitse designduo Böttcher & Kayser, wiens doel het is om eenvoudige maar originele producten te creëren zonder onnodige details, zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. De tijdloosheid van de cilindrische vormen inspireerde hen om deze klassieke gieter in een modern jasje te steken, met een vleugje design van de EM77, die een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Stelton.

Met zijn eenvoudige vormgeving waarbij het handvat en de schenktuit als één geheel lijken door te lopen, is de gieter niet alleen functioneel maar vormt hij ook een decoratief object. Met de lange, slanke schenktuit kun je water geven zonder te morsen. Het intelligente ontwerp zorgt ervoor dat de gieter druppelvrij blijft. De siliconen bodem garandeert een antislip grip.

De Bloom gieter is het perfecte cadeau voor de designliefhebber met groene vingers en is vanaf maart online en in de winkels verkrijgbaar.

Productinformatie

Materiaal: roestvrij staal en siliconen
Afmetingen: 10,2 x 28 x 35,4 cm
Inhoud: 2 l.
Kleur: Pine
Adviesprijs: € 86,95

Meer informatie: www.stelton.com

Reacties