string(1) "p"

Jute kleden 

Het genieten van een mooi product is heerlijk, maar als dat kan met een label waar je ook nog eens een goed gevoel van kunt krijgen graag!

Met deze jute vloerkleden ben je helemaal in de trend van 2019

Daadwerkelijk meehelpen aan een verbetering in de wereld is natuurlijk helemaal top.
Met deze jute vloerkleden ben je helemaal in de trend van 2019, de zachte lieve kleuren met het natuurlijke materiaal en met een mooi label.

Echt waar Merel in Wonderland bekend om staat dat het van goede kwaliteit is en met een gouden draad afgestikt. Natuurlijk net even die oosterse touch is eraan gegeven. En er is meer van dit label te krijgen, zoals mooie kussens van fluweel in rond en rechthoekig, mooi bijpassend in elk kleurenpalet, alle kleuren zijn heel chique bij elkaar. De kinderen kunnen lekker op zo'n rond kussen zitten onder de billen of lekker tegenaan hangen op de bank met een boekje en dekentje.

Er zijn nog vele andere kleuren beschikbaar, maar deze passen het beste bij de trend van nu.

 

Care fair

CARE FAIR
Wat houd dit kleurrijke logo in met 2 kinderen erop?
Dat ga ik even toelichten natuurlijk. Het is een initiatief tegen illegale kinderarbeid en ondersteunen de mensen die in de tapijtindustrie in Nepal, Pakistan en India werken.1% van de importwaarde wordt gebruikt voor scholing en opleidingsprojecten en medische basisvoorzieningen in de knoopregio. Helaas doet de regering dit namelijk zelf niet.

Kom langs of bezoek onze webshop

Merel in Wonderland is specialist voor oosterse woonaccessoires gezien met een vleugje magie. Ben je ook toe aan een oosterse touch in jouw interieur en zoek je iets speciaals?
Kom langs om de producten te voelen en te bekijken.

De showroom is gelegen aan de Kleermakerstraat 8, 1991 JL in Velserbroek.

Openingstijden:
Maandag van 13:00 tot 17:00
Donderdag van 13:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 -13:00 en op afspraak.