string(1) "b"
Profielfoto van Merel in Wonderland

Merel in Wonderland

Kleermakerstraat 8, 1991 JL Velserbroek

Over ons

Merel in Wonderland importeert kleurrijke woondecoratie uit India zoals oosterse lampen, Indiase meubels, vloerkleden, patchwork poefen, kelim kussen en ook voor in de tuin een grote collectie buitenkleden. Allemaal zelf ontworpen in de mooie 1001nacht stijl met veel warme kleuren en sierlijke patronen.

Over ons

Merel in Wonderland.nl is een jong bedrijf in Nederland en importeert woonaccessoires, meubilair en inrichting uit diverse werelddelen, maar hoofdzakelijk uit India.

Merel van Wageningen is de trotse eigenaar van deze kleurrijke winkel en ontwerpt zelf diverse meubelen en lampen welke in India gemaakt worden.

Geïnspireerd geraakt door alle handgemaakte spullen die ik tijdens mijn reizen op verschillende markten ben tegengekomen in alle kleuren en materialen die er maar te krijgen zijn, ben ik op het idee gekomen om deze webwinkel te beginnen. Bij elke reis heb ik iets meegenomen om de sfeer uit het land ook thuis te beleven. Ik bewonder de arbeiders die nog echt met de hand de mooiste lampen, kussens en poefen maken. Vaak gaat dit vakmanschap van vader op zoon of van moeder op dochter. Elk product vind ik dan ook een kunstwerk op zich en behandel ik met respect. Altijd is het weer spannend als er een nieuwe container aankomt en elk artikel uitgepakt wordt welke met zorg is gemaakt.

Create your own Wonderland @ home

Wat is thuis?
Een plek gecreërd door jezelf met spullen ingericht die je in je leven hebt gekocht, gekregen of geërfd.
Zoals een fotolijst met een foto erin van die mooie reis, een knutselwerk van je kind of het stoeltje geërfd van oma, kortom allemaal spullen die je herinneren aan periodes in je leven. Een plek waar je je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn door je te omringen met kleuren die jou aantrekken.

Zo creëren we ons eigen Wonderland @ home!

Ik zoek altijd weer naar nieuwe producten, zodat u nooit uitgekeken raakt en steeds weer dat ene leuke kadootje vindt of die mooie oosterse lamp voor in de kamer. Ook op aanvraag is het mogelijk om oosterse lampen en oosterse meubels te laten maken in uw gewenste design en kleuren.

Bij Merel in Wonderland staat klantenservice hoog in het vaandel. Ik behandel elke bestelling met aandacht en zorgvuldigheid.

Wij staan 7 dagen per week paraat voor onze klanten. Wij proberen vragen die per mail gestuurd zijn altijd zo snel mogelijk en zorgvuldig te beantwoorden.

Kom langs om de produkten te voelen en te bekijken, u bent van harte welkom.