Profielfoto van Deens
Deens
Geerkade 21, 4871 CK ETTEN-LEUR
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Gebruik je plaid als tafelkleed

Een plaid; het is zo'n veelzijdig interieuritem! In dit blog, zoals de titel al doet vermoeden, geven we je wat inspiratie over dit topic.

Veelzijdig interieuritem

Een mooi katoenen plaid hoort niet alleen op je bank thuis, er zijn talrijke mogelijkheden om je plaid elders in huis te gebruiken. Het is zo'n veelzijdig interieuritem! In dit blog, zoals de titel al doet vermoeden, geven we je wat inspiratie en tips om jouw plaid op meerdere manieren te gebruiken in je interieur.

Onze eigen Suzan heeft onlangs een surprise 21 diner voor haar dochter Anne georganiseerd, bij haar in de tuin in Hoeven (in de buurt van Etten-Leur). De tafelsetting was bohemian en zomers. Naast andere accessoires van Madam Stoltz heeft ze ook gebruik gemaakt van de plaids van Madam Stoltz, maar dan niet op de manier die het meest voor de hand ligt.. Nee, ze had de plaids van Madam Stoltz gebruikt als tafelkleed. Hoe origineel en super veelzijdig!

Naast een plaid als tafelkleed bieden wij bij DEENS.NL diverse andere accessoires aan om je tafel af te maken. Denk aan vazen, potten en kandelaren. Maar ook glazen boxen om speciale items in tentoon te stellen kun je gemakkelijk gebruiken als stylingitem.