Foto: zilverstad-2020

Finishing touch - de noviteiten van Zilverstad in 2020

Zilverstad breidt in 2020 haar Home Deco- collectie uit met onder andere vaasjes, windlichten en fotolijstjes voor de finishing touch in huis.

Een nieuw jaar betekent niet alleen goede voornemens, maar ook andere interieurtrends. We gaan graag mee met de trends. Enkele nieuwe accessoires kunnen al voor een heel andere sfeer zorgen.

Stoer zwart

De bekende Solido-lijn heeft een nieuwe variant erbij. Naast
de grijze variant kun je nu kiezen voor een zwarte betonlook.
De serie heeft een industriële look en bestaat uit windlichten
in twee verschillende maten en een schaal. Combineer de lichte en donkere tinten met elkaar voor een mooi effect.

Schaal Solido zwart € 39,95 | Windlicht Solido zwart klein € 14,95
en groot € 39,95

Let’s vase it

De trend van 2020: kleine vaasjes met 1 of 2 kleine bloemen erin. Zilverstad doet mee aan deze trend en komt met een uitbreiding op de Home Deco-collectie met deze prachtige vaasjes gemaakt van keramiek. Je kunt ze mooi stylen samen met kandelaren en windlichten. Arezzo is een complete set bestaande uit drie vaasjes. De vaas Como is er in drie maten en is los verkrijgbaar.

Vaas Arezzo set van 3 € 29,95
Vaas Como klein € 9,95 | Vaas Como medium € 15,95 | Vaas Como groot € 34,95

Sweet memory

Bewaar je mooiste herinneringen in een fotolijstje. Het Sweet Memory fotolijstje is naast een zilveren variant nu verkrijgbaar in de trendkleur mat zwart, in drie maten. Je foto’s komen nog mooier tot zijn recht dankzij deze strakke en moderne uitvoering.

Sweet Memory mat zwart 10 x 15 cm € 7,95 | Sweet Memory mat zwart 13 x 18 cm € 9,95 | Sweet Memory mat zwart 15 x 20 cm € 12,95

Let’s celebrate

Iets te vieren? Daar hoort champagne bij! De nieuwe schaal en koeler zorgen door de dubbele wand ervoor dat je champagne lang koud blijft. Dankzij de strakke roestvrijstalen uitvoering staat het ook nog eens mooi in je interieur.

Champagnekoeler dubbelwandig € 54,95 | Champagneschaal dubbelwandig € 139,95

Meer zien? www.zilverstad.nl

Reacties