Extra’s voor je huis

Je kent dat wel. Je woont al een tijd in je huis en je denkt dat je alles wel hebt aangepakt. Wat kun je nog doen om je leven nog wat aangenamer te maken?

20 Februari 2021

Kijk eens naar waar je echt gelukkig van wordt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een opblaasbare jacuzzi in je tuin of onder je overkapping te plaatsen. Met zo’n jacuzzi heb je iedere dag een beetje een vakantiegevoel. En vergis je niet: een jacuzzi doet ook wonderen voor zere spieren na een dag hard werk.

Lekker relaxen in je eigen wellness

Een jacuzzi is sowieso al genieten, maar wat nu als je een eigen jacuzzi hebt? Dan is het feest compleet. Lekker met een glas wijn of een kop thee in de jacuzzi en genieten van het warme water en de bubbels. Er bestaat toch niets beters? Je kunt de opblaasbare jacuzzi gewoon online bestellen en bij je thuis laten afleveren. Dat scheelt veel gedoe. En als je slim bent, dan bestel je er direct de beschermende vloertegels van foam bij. Zo weet je zeker dat je heel lang heel veel plezier zult hebben van je eigen wellness thuis!

Maar er zijn meer oplossingen waar je blij van wordt!

Minder gedoe in je keuken

Als je een mooie keuken hebt, die je zelf hebt uitgezocht en waar je heel tevreden over bent, dan hoef je daar waarschijnlijk voorlopig maar weinig aan te doen. Toch blijven er altijd zaken te wensen over. Zeker in deze tijden van extra hygiëne. En dus is het wellicht een goed idee om een prullenbak met sensor aan te schaffen. Zo’n prullenbak hoef je niet aan te raken om het deksel te kunnen openen. Je houdt je hand voor de sensor en “Sesam Open U” de prullenbak gaat vanzelf open. Na een paar seconden gaat de prullenbak vanzelf weer dicht. Zo hoef je de prullenbak niet meer aan te raken. Dat scheelt weer een paar keer handen wassen per dag!

Niet meer alleen in zwart of metallic

Voorheen waren deze prullenbakken alleen in zwart of metallic te verkrijgen. Dat was wel eens lastig met aanschaffen. Want wat als zowel zwart als chroom niet in je keuken passen? Gelukkig zijn deze handige prullenbakken nu in veel meer kleuren, maten en ontwerpen te koop. Je vindt nu dus altijd een prullenbak met sensor die past bij jouw interieur.

Reacties