Foto: Everest-50

Eurolaminaat Rijneke Boulevard is dé specialist in laminaat en houten vloeren

We bestaan al dertien jaar en zijn uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Dat komt natuurlijk ook doordat onze uitnodigende showroom aan de Rijneke Boulevard (Zoeterwoude-Rijndijk) maar liefst ruim vijfhonderd vierkante meter telt. We hebben dan ook de grootste en nieuwste collectie vloeren van de regio.

Service en vakmanschap

Ondanks dat u bij ons budgetprijzen betaalt, geven wij graag een vijfsterrenservice. Wat dat inhoudt? U kunt rekenen op persoonlijk advies van zeer ervaren mensen die hun vakmanschap graag met u delen. Onze medewerkers nemen alle tijd voor u; uw wens staat écht centraal.

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Eurolaminaat “We kijken steeds naar de nieuwste producten en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer. COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec® vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudige plaatsing
  • Eenvoudig onderhoud
  • Geen extra ondervloer nodig
  • 100 % Watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestisch dempend
  • Levenslange garantie

De trends in vloeren: hippe vloeren en gewaagde tinten

Zeker op woongebied wisselen de trends elkaar in vlot tempo af. 2018 kenmerkt zich door vele kleurtrends en nieuwe vloeren. Maar welke zijn dit eigenlijk?

Vloeren met visgraat 

Vloeren met een visgraatmotief zijn al sinds de middeleeuwen aanwezig. Wanneer je in deze tijd een vloer had met een visgraat, had je geld. Deze vloeren werden dan ook voornamelijk gelegd in vertrekken waar visite kwam. De visgraat komt weer helemaal terug, vele parketvloeren zijn beschikbaar met visgraat. Toch is er tegenwoordig ook een goedkopere oplossing mogelijk: met de visgraat laminaatvloer. Ze zijn makkelijk te leggen, goed te onderhouden en betaalbaar. Deze laminaatvloeren zullen naar verwachting de rest van het jaar floreren.

Waterbestendig laminaat

U zult het misschien nog niet helemaal geloven, maar het kan echt! Waterbestendig laminaat is in opmars. Dit laminaat is natuurlijk ideaal voor in de badkamer of keuken, maar het kent meer voordelen. Naast het feit dat het water afstoot, zal het ook bacteriën, vuil en vlekken afstoten. Zo krijgt dit geen kans om het laminaat binnen te dringen. Het laminaat van Eurolaminaat is waterbestendig.

Tegels van vinyl

Vinylvloeren zijn ontzettend veelzijdig: vele kleuren, ontwerpen en designs zijn in vinyl beschikbaar. Hoewel de klassieke vinylvloer van 4 meter breed minder populair wordt, worden vinyltegels wel steeds populairder. Dat is niet gek, vinyl is namelijk ontzettend makkelijk schoon te maken en vergt bijna geen onderhoud. Vinyltegels zijn beschikbaar in levensechte designs. Natuurlijk hout, natuursteen of een metaallook: het kan allemaal.

PVC vloeren

We hebben het er al vaker over gehad; in 2018 zegevieren de PVC Vloeren. Deze vloeren zijn waterbestendig, antislip en ontzettend duurzaam. Door de harde toplaag beschadigen de vloeren niet snel en door het materiaal zijn de vloeren geluiddempend. Dit betekent rust voor u, maar ook voor uw buren.

De industriële Look 

De industriële look: we zien het steeds vaker terug. Een woonstijl die gekenmerkt wordt door het gebruik van ruwe en natuurlijke materialen. Er worden veel donkere kleuren in combinatie met wit of grijs gebruikt. Een gietvloer past hier uitstekend bij. Hoe industrieel wordt uw huis?

De kleuren van 2018

2018 is het jaar van kleur: vele vrolijke kleuren zijn helemaal hip. Groentinten zijn steeds meer terug te zien in woningen, maar ook zachte rood-, roze- of gele tinten worden populair. Qua vloeren wil men steeds weer een stukje robuuster te werk gaan. De echte hout kleuren komen weer terug. De white- en grey wash-vloeren komen steeds meer in trek. Deze zijn uitstekend te combineren met een industrieel uiterlijk van een woning.

Eurolaminaat weet raad

2018 is het jaar van de innovatie, vele vloeren zijn in opkomst met de pvc-vloer als absolute topper. Ook waterbestendig laminaat zal in meer huishoudens gaan terugkomen, ideaal voor in de badkamer of keuken. Heeft u vragen over de trends in vloeren of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom van ruim 500 vierkante meter aan de Rijneke Boulevard. Onze experts helpen u graag verder met het kiezen van de juiste vloer voor u. Voor Eurolaminaat is het ongekend belangrijk dat u uit de duizenden vloeren juist die vloer kiest die u het mooiste vindt.

Vestiging en openingstijden

Eurolaminaat aan de Rijneke Boulevard 
Hoge Rijndijk 317b
2382AP Zoeterwoude-Rijndijk
071-5410441
info@eurolaminaat.nl
www.eurolaminaat.nl

Openingstijden:
maandag 13:00 – 17:30
dinsdag 10:00 – 17:30
woensdag 10:00 – 17:30
donderdag 10:00 – 21:00
vrijdag 10:00 – 17:30
zaterdag 10:00 – 17:00
zondag 12:00 – 17:00

Reacties