Elho indoorcollectie

Elho haalt de natuur graag voor je in huis. In stijlvolle grote potten, of kleinere potten met ingebouwde waterreservoirs.

20 November 2019

Elho heeft voor iedere smaak wat wils. En dat is maar goed ook, want hoe meer groen we in huis halen, hoe gelukkiger en gezonder we worden. Dat doet de natuur met je. Maak van jouw huis een groen thuis.

Grow & Care

Leuk hoor, al die natuur in huis, maar hoe hou je het groen? Planten verzorgen is voor velen een nog altijd een struggle. En zelfs een reden om geen groen in huis te halen. Zonde, vinden we bij elho. Wie geen groene vingers heeft, maar wel gek is op groen kan dankzij de slimme oplossingen van elho de hele winter rekenen op een groen paradijs in huis.

Functionele en decoratieve oplossingen om jouw kleine tot hele grote planten in de spotlight te zetten met Leaf Light Care, Light Garden en Plant Light Care. 

Leaf light care

Een unieke lamp die jouw medium tot grote plant precies de juiste hoeveelheid lichturen geeft door de ingebouwde timer (15 uur per dag). De verlengbare standaard steek je in de pot, zodat de lamp precies boven je plant hangt. Een echte sfeermaker verkrijgbaar in living black en leaf green vanaf januari 2020.

Plant light care

Een elegante houten standaard met een subtiel snoer: de plant light care is er voor je kleinere plantjes. Ook voorzien van een efficiënt LED verlichting, waarvan de lichtfrequenties na uitgebreid onderzoek de beste blijken voor je groene vrienden. Een ideale, stylish oplossing.

Green basics light garden

Het hele jaar door verse groenten en kruiden uit eigen(binnen)tuin. elho’s light garden met groeilampen is een slim systeem dat jouw moestuin een groeispurt geeft dankzij de unieke gekleurde LED technologie. Door de automatische dag/nacht schakelaar worden de plantjes op een natuurlijk manier verlicht. Verser kan bijna niet.

Jungle binnenhuis met B.FOR

De kleur groen is levendig, toonaangevend en veelzijdig. Groene meubels, groene woonaccessoires en zelfs groene muren behoren tot de trend – en daar horen planten natuurlijk ook bij. Creëer je eigen indoor jungle, met de b.for collectie van elho.

b.for original

De strakke vormgeving gecombineerd met de glanzende rand en matte body geven een speels effect. Dat maakt b.for original een toevoeging voor ieder interieur. Kies uit verschillende kleuren als perzik, moerbei paars, oker en warm grijs.

b.for studio by Daphna Laurens

Potten op een standaard zijn tegenwoordig een hit in een modern interieur. elho heeft voor b.for studio de handen ineengeslagen met het Nederlandse design duo Daphna Laurens, die een prachtig product heeft ontworpen voor deze ‘verticale’ trend. De b.for studio by Daphna Laurens collectie bestaat uit een set met een kwalitatieve, synthetische kunststof pot of schaal op een elegant frame, in de kleuren living black, living concrete en brilliant red, verkrijgbaar vanaf 2020.

pure beads

De pot, gemaakt van lichtgewicht en hoogwaardige kunststof, is door zijn ronde en organische design geschikt voor lichte interieurs – en past perfect in de trend Inner Retreat, die zich richt op ronde vormen en zachte pasteltinten. In de pure beads past een handig systeem: de self-watering insert. Het watergeefsysteem zorgt ervoor dat de plant op het juiste moment, de juiste hoeveelheid water krijgt. De watermeter geeft aan wanneer er water nodig is, dus no stress.

vivo matt finish en vivo structure design

Een moderne interpretatie van de bloempot is de vivo collectie. De designs in kubusvormen zorgen voor een verfrissende nieuwe look in huis en helpen grote ruimtes op een speelse manier in te delen. En de handige wieltjes zorgen ervoor dat je niet vastzit aan bepaalde keuzes in je interieurstyling. Beschikbaar in een matt finish en leuk detail; ook in een structure design, een ruw handgemaakt patroon gemaakt door keramist Lotte de Vries en beschikbaar in mooie basiskleuren.

Reacties