string(1) "p"
Profielfoto van Phooboo
Phooboo
Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam

Echte foto op Bamboe

Een Phooboo Block is een échte fotoafdruk geplakt op ecologisch bamboe.

Echte foto op Bamboe

Een Phooboo is je mooiste foto of leukste instagram, geplakt op bamboe. Phooboos zijn de nieuwste trend in Nederland. Origineel en hip. Omdat de bamboeplaat is gemaakt van allerlei laagjes, ontstaat een heel aparte uitstraling. Gemaakt van de beste materialen, met veel zorg en aandacht.

Een nieuwe rage in Nederland: foto op hout. Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van hout als bijzonder materiaal om je foto te vereeuwigen. Van vuren- tot steigerhout, er zijn heel veel verschillende opties.
Een Phooboo hoort ook thuis in de categorie ‘foto op hout’ , maar neemt toch een hele bijzondere plaats in. Bij een Phooboo wordt de foto niet direct op het hout geprint, maar wordt een echte fotoafdruk geplakt op hout. En een Phooboo is alleen verkrijgbaar op bamboehout. Het leuke hiervan is dat bamboe helemaal geen hout is. Bamboe is een grassoort! Bamboestammen groeien razendsnel waardoor het kappen niet leidt tot afname van het bos. Bamboe wordt CO2 neutraal geproduceerd en is net zo stevig als eikenhout. Daarom is bamboe ook hét alternatief voor tropisch hardhout.

Een Phooboo krijgt door de zijkanten van de bamboeplaat een uniek karakter. Daar zie je de verschillende lagen waaruit de plaat is samengesteld. Bij een Phooboo geen nerven en knoesten door de foto, maar wel een hippe en trendy uitstraling door de bijzondere zijkanten.