string(1) "b"
Profielfoto van Phooboo

Phooboo

Anthony Fokkerweg 1, 1059 CM Amsterdam

Over ons

Een Phooboo is je leukste foto of je mooiste instagram, geplakt op bamboe. Phooboos zijn de nieuwste trend in Nederland. Origineel en hip. Omdat de bamboeplaat gemaakt is van allerlei laagjes, ontstaat een heel aparte uitstraling. Gemaakt van de beste materialen, met veel zorg en aandacht. 

Nieuw in Nederland - Je mooiste foto's op bamboe!

Een phooboo? Dat is je mooiste foto of je leukste Instagram, verlijmd op het beste bamboe. Bamboeplaat is in laagjes gemaakt en heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. We ontwikkelen de foto’s (geen inkjetprints, maar échte fotoafdrukken en dat zie je direct) en gebruiken bamboe dat CO2-neutraal wordt geproduceerd. 

phooboo original is de variant voor aan de muur, inclusief ophangfrees. In twee diktes (2,5 en 4 cm) en in verschillende formaten en verhoudingen: vierkant, landscape of portrait. 

phooboo blocks zijn voor op tafel, schouw of vensterbank. Gemaakt met bamboe van 4 cm dik en in zes formaten leverbaar: vanaf 10x10 cm (ideaal voor Hipstamatic of Instagram) tot en met 20x30 cm. Blocks zijn speciaal gemaakt om neer te zetten (dus zonder ophangfrees). 

Foto uploaden, gewenste maat aangeven en met 7 werkdagen heb je je phooboo in huis! Meer weten? Bel 020 — 820 31 44 

www.PHOOBOO.com