Duux Whisper ventilator: zorgeloos wegdromen bij een koel briesje

Ontmoet de fluisterstille ventilator die je verrast met een zacht briesje, een stevige windvlaag en alles daartussenin. 

19 Juni 2018

De Duux Whisper kent maar liefst 26 standen die je vanuit je luie stoel met de afstandsbediening kunt instellen. Wat helemaal mooi is: het maakt niet uit waar je je in de ruimte begeeft, want hij brengt dankzij de horizontaal- en verticaal-oscillerende functie overal een aangename koelte. Zelfs in grote ruimtes: de power ventilator kan koele lucht tot wel 15 meter ver blazen. Dankzij de timer stopt de ventilator automatisch op het door jou ingestelde tijdstip.


De Duux Whisper is een van de stilste ventilatoren in zijn soort. Het weinige geluid dát geproduceerd wordt, doet denken aan de wind die je buiten hoort ruisen. Als je wilt switcht de Whisper zelf tussen verschillende windsnelheden en luchtstroomrichtingen. De hoogte is verstelbaar en de ventilator draait zowel naar links en rechts als naar boven en beneden. Zo wordt de koele lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld.


De Duux Whisper is o.a. te koop bij Media Markt, Expert, Bol.com, Coolblue en VT Wonen. Adviesprijs Duux Whisper € 99,99.

Reacties