string(1) "a"

Dé ultieme Amerikaanse love brand arriveert in Nederland

Dit is hoe Cricut iedereen aan het 'craften' krijgt.

Creatief zijn wordt eenvoudiger dan ooit, nu het Amerikaanse merk Cricut zijn innovatieve snijmachines naar de Nederlandse markt brengt. Of je nu een ervaren knutselaar bent of iemand die occasioneel creatief bezig is, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Postkaarten, T-shirts, koffiemokken, als je het kan bedenken, kan je het maken en personaliseren met je Cricut.  

Cricut is de voorbije jaren uitgegroeid tot een “love brand” in de VS, en is vastbesloten om ook Nederland te veroveren. Een van de grote sterktes van het merk, naast de technologie en innovatie, is de community. Op sociale media delen miljoenen mensen hun creaties met de hashtag #cricutcreated, gebruikers richten spontaan Facebook-groepen op om hun ervaringen te delen en sinds juni werden al 1,5 miljoen mondmaskers gemaakt op Cricut-machines.  

Ontdek de 3 Cricut-snijmachines 

De Cricut Maker verwerkt stoffen, leer, papier en hout met moeiteloze precisie. Het toestel snijdt patronen met een paar klikken en maakt creativiteit toegankelijker dan ooit, zowel voor professionals als voor doe-het-zelvers. Zeer nauwkeurig, snel en intelligent verwerkt het toestel ruim 300 verschillende materialen. Je kan ermee snijden, vouwen, markeren en zelfs graveren. Het toestel is beschikbaar in rosé en champagnekleur.  

De Cricut Explore Air 2 combineert gebruiksgemak met tijdswinst door onder meer de ingebouwde 'fast mode' om tot 2x sneller te snijden en schrijven. In enkele minuten tijd kan je een mooie kaart maken met bijhorende envelop. Het toestel snijdt meer dan honderd verschillende materialen, zoals glitterpapier en stof, ideaal om veelzijdige DIY-projecten uit te voeren. Het toestel is beschikbaar in mintgroen. 

De Cricut Joy is de nieuwste telg in de Cricut-familie. De compacte, draagbare krachtpatser werd begin dit jaar gelanceerd. In een mum van tijd werkt de Cricut Joy kleinere projecten af, de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik. Ondanks zijn compacte afmetingen kan de Cricut Joy meer dan 50 materialen snijden tot een lengte van 6 meter. 

Slimme software en app 

Alle Cricut-machines worden geleverd met Cricut Design Space, de gratis en eenvoudig te leren ontwerpsoftware. Alles wordt opgeslagen in de cloud, dus gebruikers hebben op elk moment en vanaf elk apparaat toegang tot hun bestanden. Ze kunnen een project starten op hun smartphone, er verder aan werken op hun laptop en het finaliseren op hun tablet.  

Cricut Access biedt toegang tot ontelbaar veel ideeën: duizenden afbeeldingen, lettertypes en kant-en-klare projecten. Daarnaast kan je als gebruiker eigen ontwerpen uploaden die dan door de gehele community kunnen gebruikt worden. Het geeft iedere gebruiker de mogelijkheid om concepten met een uniek karakter te creëren.  

Honderden accessoires 

Cricut heeft ook een breed gamma aan kwalitatieve on-brand accessoires: van verschillende mesjes tot alle mogelijke materialen (papier, vinyl, …), en nog veel meer. Maar bijvoorbeeld ook innovatieve Infusible Ink: verf die je gedetailleerd snijdt en vervolgens naadloos tot leven brengt op T-shirts, kussens of totebags.  
 
De Cricut snijplotters zijn vanaf midden juni online beschikbaar bij hobbywinkels en gespecialiseerde vakhandelaars aan de adviesprijs van € 439,99 voor de Cricut Maker, €349,99 voor de Cricut Explore Air 2 en tot slot €189,99 voor de Cricut Joy.  

Reacties