Cascando introduceert drie nieuwe kapstokken, Kendo, Fuse en Plus

Complementair, creatief en authentiek. Ontwerpen die bewijzen dat Cascando een wereldleider is op het gebied van kapstokken.

03 Juni 2019

Kendo

Kendo is een iconische kapstok, ontworpen door de Amsterdamse designer Peter van de Water. Een kapstok met een simpel uitgangspunt: zorgvuldig vervaardigde eikenhouten stokken die mooi in een expressieve hoek vallen, elke kant in symmetrie. De verfijnde verbinding tussen de stokken geeft blijk van de grootste aandacht voor detail.

Fuse

Fuse is een gebalanceerde kapstok met een stoere uitstraling. Het ontwerp is gebaseerd op de combinatie van prachtig bewerkte eikenhouten staanders met afgeronde stalen haken. Ook een ontwerp door Peter van de Water.

Plus

De Plus kapstok van ontwerper Robert Bronwasser is zo ontworpen dat hij zo min mogelijk ruimte inneemt, maar tegelijkertijd presteert hij als een 'Atlas' voor alle jassen in uw directe omgeving. Hangers en haken worden aan de binnenkant van het ophangplatform geplaatst. Dit zorgt voor een visueel rustig beeld op ooghoogte en een strakke uitstraling. De zachte vierkante vormen en vriendelijke grafische lijnen passen bij iedere moderne stijl en maken de ruimte compleet.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties